Primarul Turzii ironic cu alegătorii ”Ghinionul dvs…Ne mai citim și altădată”

0
221027 Fbmateipremiu

Primarul Cristian Matei a reacționat agresiv pe rețeaua Facebook, după ce a fost criticat o turdeancă pentru faptul că promisiunile sale sunt neîndeplinite. Dialogul între primar și turdeancă a avut loc după ce primarul Turzii a anunțat că reia audiențele cu cetățenii.

”Fii sigur ca nu rezolva nimic .Face asta asa de fatada ca sa-l mai voteaze lumea .Cine e fraier il crede”, a scris Elena Păltinișanu din Turda.

”Elena Paltinisanu ghinionul Dvs. Nu ma cunoasteti și cu siguranța nici nu doriți! Ne mai citim și alta data!”, i-a transmis ironic primarul Cristian Matei.

Femeia l-a invitat pe primarul Turzii pe strada Petru Maior și l-a avertizat că dacă nu repară strada îi va face anti-capanie la următoarele alegeri.

În ultima sa replică, primarul Turzii a părut scăpat de sub control a învinovățit-o pe femeie că nu a fost rezonabilă la începutul conversației și a repetat obsesiv și cu majuscule că el a făcut drumurile din oraș. ” Puteau sa facă și cartierul Primăverii, și cartierul Bai și cartierul Poiana, etc., dar nu le-au făcut! EU LE-AM FĂCUT! Drumul Dvs este de sute de ani in aceeași stare și nu l-a făcut nimeni. EU L-AM FĂCUT! pana la intersecția celor doua străzi, pe buget local.

Scrisul cu majuscule în comunicarea scrisă e echivalentul țipetelor din comunicarea orală.

Citiți integral replica de final a primarului Turzii, mai jos.

Elena Paltinisanu pana ne vom vedea și vom discuta fata in fata, pentru ca ați devenit mai rezonabila in Conversație, doresc sa va aduc la cunoștința următorul lucru (va poate confirma și Dna Leyla Csep – consilier local și Dl Dr. Igor Cojocaru – consilier local, ambii de pe strada Dvs.): in exercițiul financiar european 2021-2927 Turda va construi 9 coridoare de mobilitate, primul dintre ele fiind chiar coridorul care cuprinde str Petru Maior și str Răsăritului, ambele pana la podul peste Aries. Este primul coridor pe care vor începe lucrările foarte repede. Și ceilalți primari (mulți la număr) de dinainte și de după revoluție puteau sa facă aceste drumuri, dar nu le-au făcut! Puteau sa facă și cartierul Primăverii, și cartierul Bai și cartierul Poiana, etc., dar nu le-au făcut! EU LE-AM FĂCUT! Drumul Dvs este de sute de ani in aceeași stare și nu l-a făcut nimeni. EU L-AM FĂCUT! pana la intersecția celor doua străzi, pe buget local. Dar când am sesizat ca pot sa accesez fonduri europene prin introducerea celor doua strazi pe un coridor de mobilitate urbană, am făcut-o și am oprit consumul de bani din buget. Și iată ca in foarte scurt timp veți avea o strada modernă. Poate am întârziat un pic, dar se face! Pana acum nu a făcut nimeni nimic, decât reprofilari. Seara buna și sa auzim de bine! Ne vedem după Paști!”

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.