Dezvăluiri din Primărie. Turdenii au plătit dublu la parcări ca să finanțeze indirect repararea drumurilor

0
Asfalt Frezat

Administrația primarului Cristian Matei i-a pus pe turdeni să plătească pentru repararea drumurilor, fără ca aceștia să știe, au dezvăluit surse din Primăria Turda. Acestea au transmis publicației Politică și Putere o serie de documente interne care dezvăluie practicile administrative ale conducerii Primăriei Turda.

Metoda prin care turdenii au finanțat fără să știe lucrările la drumuri a fost una pe cât de ingenioasă pe cât de diabolică, susțin sursele Politică și Putere, din administrația locală.

”Găsiți totul în documentele contabile ale Primăriei Turda. Nu au fost facturate la timp lucrările de reparare și întreținere a străzilor efectuate de Domeniul Public Turda în valoare de circa 2,8 -3 milioane de lei. În unele cazuri au fost înregistrate diferențe la facturare de peste 1 an de zile. Ei știau că încalcă și Legea contabilității și niște norme date de minister. Așa le-a venit idea să transfere parcările publice de la API la Domeniul Public SA și să dubleze tarifele de parcare. Practic i-au obligat  pe turdenii cu parcări să finanțeze ei  Domeniul Public și să acopere faptul că Primăria nu plătea la timp. Putem spune că străzile din Turda, reparate de Domeniul Public s-au finanțat un an de zile cu bani din parcări”, au relatat sursele Politică și Putere.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.