Politică și Putere a cerut Poliției Capitalei să precizeze dacă primarul Turzii a fost amendat

0
Unnamed

Imaginile cu primarul Turzii, Cristian Octavian Matei fără mască de protecție la Congresul PNL ar putea să-i aducă acestuia o amendă contravențională.

Comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a anunțat marți că polițiștii au amendat PNL cu 10.000 de lei pentru că la congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo, organizat cu 5.000 de participanți, au fost încălcate regulile din pandemie.

243170421_329782908607931_5742043022592847839_n-1

Poliția Capitalei le-a cerut celor din PNL toate filmările din ziua congresului, filmări care au fost puse la dispoziție. Agenții vor viziona imaginile pentru a-i identifica pe cei care nu au purtat mască în interior și vor trimite eventualele amenzi la domicilii.

Imaginile cu primarul Cristian Matei, fără mască de protecție la Congresul PNL au apărut în spațiul public în urmă cu circa două zile și îl prezintă pe primar butonând telefonul mobil.

”Potrivit unor imagini transmise pe rețeaua Facebook, primarul Municipiului Turda, dl Cristian Octavian Matei a fost fotografiat în interiorul sălii de desfășurare a întrunirii, fără a purta masca de protecție.

Având în vedere anunțul dlui Comisar-șef Bogdan Berechet potrivit căruia Poliția Capitalei le-a cerut celor din PNL toate filmările din ziua congresului, filmări care au fost puse la dispoziție iar agenții vor viziona imaginile pentru a-i identifica pe cei care nu au purtat mască în interior și vor trimite eventualele amenzi la domicilii, vă rugăm să ne precizați dacă dl Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda a fost sancționat contravențional de către DGPMB pentru faptul că nu a purtat mască de protecție.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.