13 noi fluxuri de vaccinare cu Pfizer. Turda și Câmpia Turzii nu beneficiază de un nou centru

0
13 Noi Fluxuri De Vaccinare Cu Pfizer Turda I C Mpia Turzii Nu Beneficiaz De Un Nou Centru
Healthcare cure concept with a hand in blue medical gloves holding Coronavirus, Covid 19 virus, vaccine vial

Autoritățile anunță că 13 noi fluxuri de vaccinare pentru Pfizer vor fi deschise în cadrul mai multor UAT-uri din județ, care vor fi operaționalizate cel mai probabil de luni.

Anunțul a fost făcut de subprefectul Irina Munteanu care a precizat că anunțul exact va fi făcut cu 48 de ore înainte pentru a permite programarea. ” Este vorba despre Dej, Floresti, Baciu, Cj Napoca. Nu am încă confirmarea acestor date, dar revenim cu infirmare clară. Cert este ca sunt pregătiți cu toată logistica necesaraă și resursa umană.

Municipiile Turda și Câmpia Turzii nu beneficiază potrivit datelor de la această oră de înființarea unui noi centru. Este a doua oară când cele două orașe care oficial au împreună peste 80.000 de locuitori nu au un nou centru de vaccinare.

Care e explicația oficială a Prefecturii

”Pentru ca in aceasta faza a etapei de vaccinare nu vorbim despre bazin demografic, cat despre rata crescuta a incidentei si problemele ridicate in acest sens. Este etapa 3 pentru aceste zone, in ceea ce priveste noi fluxuri, atat daca ne referim la cele 7 in care se vaccineaza din data de 15 martie, cat si la acestea mentionate mai sus, asa cum se stie de altfel, conform comunicarilor CNCAV. De asemenea, la Campia Turzii se vaccineaza pe capacitate maxima de fluxuri in mod exemplar, la Turda pe mai multe fluxuri de vaccinare cu o mare acoperire pe centrele rezidentiale si persoane nedeplasabile. Totodata, trebuie pastrat un echilibru atat cu privire la activarea centrelor/fluxurilor de vaccinare pe judet, cat si cu privire la tipul de vaccin”- spune Irina Muneanu, subprefect de Cluj.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.