Autoritățile au intrat în alertă după ce au realizat că cetățenii au fost chemați la un chef de protocol

0
Primaria

Autoritățile de la Mihai Viteazu au intrat în alertă după ce un anunț de pe Facebook îi invita pe cetățeni la un chef de protocol, după sfințirea Primăriei din comună. Sătenii au aflat ca la chef pot participa doar primarului și invitații săi. ”Zilele acestea, mai precis în weekend, se va sfinții noua primărie din com. Mihai Viteazu jud. Cluj. Pe această cale, am înțeles că primăria invită locuitorii comunei, să participe alaturi de oficialități la acest eveniment unic. După sfințire, lumea este invitată la Casa Moțească, bineînțeles cu respectarea condițiilor impuse de situația actuală. Mulțumim primăriei dacă este adevarat și sperăm să fie un eveniment reușit”, a scris o utilizatoare de Facebook pe grupul Mihai Viteazu, Cheia și Cornesti.

Autoritățile au intrat în panică după ce au realizat că se pot trezi cu sătenii la chef iar viceprimarul Paul Olaru a făcut precizări pe Facebook că cetățenii nu sunt bine-veniți la petrecerea oficialităților. La chef participă doar oficialitățile, restul cetățenilor pot petrece acasă. Printre invitații la cheful cu șefi, de la Mihai Viteazu se numără IPS Andrei, arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului dar și primarul Turzii, Cristian Matei și deputata Cristina Burciu.

”Doresc să clarific câteva aspecte din postarea de pe grupul “Mihai-Viteazu, Cheia și Cornești”, aparținând d-nei Floare Elisabeth:

– Intr-adevar, sâmbătă, 15.05 va avea loc ceremonia de sfințire a noului sediu al primăriei. Ceremonia se va desfășura în aer liber, în fața instituției , iar la ceremonie pot participa cetățenii doritori, cu respectarea normelor de siguranță.

– La Casa Moteasca, după ceremonie, vor participa doar oficialitățile invitate.

PRECIZEZ URMATOARELE:

– Cheltuielile reprezentând consumația de la Casa Moteasca a oficialităților invitate sunt suportate de către sponsori , NU DIN BUGETUL LOCAL !!!” a scris viceprimarul Paul Olaru.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.