Politicienii PNL au fugit de activiștii Diaspora Europeană. ”Vezi-ți dumneata de treabă. Nu ți-am cerut să mă votezi”, a reacționat primarul Turzii

0

O conferință de presă a primarului Turzii, Cristian Matei ce se dorea una laudativă despre realizări locale a fost tulburată în armonia ei de întrebări incomode ale grupului civic Diaspora Europeană. Liderii PNL au fugit de activiștii grupului civic care i-a urmărit până la mașini. Incidentula avut loc vineri, 14 mai, la Turda, pe șantierul unde se construiește Sala Polivalentă și unde era programată o conferință de presă a președintelui PNL, Ludovic Orban.

La eveniment au participat Ludovic Orban, președintele PNL,eurodeputatul Daniel Buda și primarul Turzii, Cristia Matei.

De ce stagnează lucrările de repare a drumurilor la Turda, de ce primarul Turzii nu a alocat banii pentru Cimitirul Eroilor Români așa cum a promis, cum comentează Ludovic Orban faptul că Costel Alexe i-a trădat pe cei din grupul civic în cazul unui control promis la Kronoșpan, au fost câteva din întrebările cu care activiștii Diaspora Europeană i-au asaltat pe politicienii PNL care au venit la Turda.

Liderii PNL au oprit conferința de presă în momentul în care activiștii Diaspora Europeană urmau să formuleze seturi de întrebări. Conferința de presă ar fost oricum una scurtă deoarece Orban dorea să se întoarcă repede la Cluj.

Primarul Turzii a pregătit niște panouri cu investițiile din zonă și era pregătit să vorbească laudativ despre realizările administrației locale. Cei de la Diaspora Europeană i-au stricat planurile privitoare la o conferință de presă armonioasă și l-au întrebat de ce întârzie repararea drumurilor din oraș.

Liderii politici au pornit grăbiți la pas, cu activiștii grupului civic după ei. Ulterior, președintele PNL Ludovic Orban s-a oprit la masină pentru a asculta câteva întrebări la care a și răspuns vag dar primarul Turzii a refuzat să răspundă întrebărilor. ”Du-te domnule și vezi-ți de treabă” a reacționat primarul către un activitst local, adăugând ”Nu ți-am cerut eu să mă votezi?”

De dimineață, pe șantierul Sălii Polivalente se muncea la greu, se tăia iarba. Muncitorii s-au adunat cu mic cu mare la debutul vizitei lui Orban. La 15 minute după pleacarea liderilor PNL, șantierul s-a golit și muncitorii au plecat.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.