Adrian Nap și europarlamentari AUR au împărțit flori de 8 martie

0
Ebff5e0c Bc91 4b30 B265 F0a317fb0ae9

Alianța AUR și-a început activitatea politică la Turda și a împărțit flori cu ocazia zilei de 8 Martie. La eveniment au participat și europarlamentarul Cristian Terheș și lideri județeni și locali ai partidului, Mircea Irimie, președintele Partidului Republican filiala Cluj.   

Liderii AUR au fost însoțiți de către Adrian Nap, anunțat drept viitor candidat AUR la Primăria Turda și Attlila Koloszi, ambii acum consilieri locali ai PMP.

Activitățile politice în spațiul public de genul împărțirii florilor are un substrat politic aparte. Metoda este folosită atât de partidele clasice PSD și PNL dar și de USR și AUR, ce intră în alegeri pentru a învinge formațiunile politice consacrate.

În primul rând, important este mărimea grupului cu care se organizează acțiunea. Un număr mare de participanți arată că partidul are suficienți susținători care aderă la imaginea și ideologia formațiunii politice. Cu cât numărul de persoane implicate e mai mare, cu atât partidul poate invoca legimitatea  și faptul că este o forță politică care contează.

AUR a avut la Turda un grup de circa 30 de participanți din care cel puțin 20 au fost de pe plan local.

8da158d8 7e18 4c8c Ba04 55cfedb7cf3f

Un al doilea lucru important este dinamica evenimentului și cum anume are loc interacțiunea cu alegătorii.

AUR provoacă la Turda puterea politică a PNL și a liderului local al acestuia, Cristian Matei. Confruntat cu un val de critici și de emoții negative, liderilor AUR le-a fost simplu să interacționeze cu turdenii, fapt surprins in pozele făcute la eveniment.

”Chiar dacă a fost o zi de primăvară rece, am încălzit ziua cu inimile noastre. Am stat de vorbă cu femei și bărbați. Turdenii ne-au spus că speră din suflet că vom schimba conducerea Turzii.  Noi le-am promis că vom face totul și nu o să-i dezamăgim”, a declarat Adrian Nap, candidatul pe care AUR l-a anunțat pentru Primăria Turda

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.