Primarul Turzii, recidivist: Și-a mai parcat mașina aiurea la Vivo!

0
Masina2

Stilul primarului Turzii de a-și parca mașina pe unde poate și pe unde vrea este un stil constant, atrage atenția un turdean care a fotografiat mașina primarului Cristian Matei în urmă cu două săptămâni. Aceasta era parcată aiurea tot la Vivo.

O fotografie făcută în urmă cu două săptămâni la Vivo, arată că mașina primarului Cristian Matei obstrucționează o trecere de pietoni.

La începutul acestei săptămâni, presa județeană a publicat un set de fotografii în care mașina primarului Turzii era parcată într-un loc interzis, tot la Vivo. Turdenii au fotografiat însă mașina primarului Turzii parcată aiurea, în mod repetat, chiar și la Turda. Mașina era parcată pe trotuar sau spații pietonale, staționată în zone cu linie continuă sau parcată pe zone hașurate. Abaterile de la lege ale celui ce conduce mașina n-ar fi stârnit poate o așa mare atenție, dacă primarul Turzii n-ar fi inițiat în mandatul său o majorare a amenzilor și n-ar fi cerut polițiștilor locali să mărească încasările din amenzi.

În tot acest scandal generat de faptul că mașina edilului Turzii e parcată în locuril interzise, ceea ce atrage atenția e tenacitatea cu care primarul Cristian Matei este urmărit și fotografiat de către turdeni.

Cu un grad de nemulțumire în creștere, față de modul în care primarul administrează orașul, Cristian Matei devine cel mai urmărit și fotografiat primar din istoria Turzii. Tenacitatea cu care simpli cetățeni fotografiază mașina primarului e un indiciu că reacțiile de adversitate la adresa sa sunt în creștere iar populariatea în acest context nu e chiar un bine electoral.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.