Primarul Turzii: Informațiile privind ridicarea de documente și controalele din Primăria Turda sunt o denigrare

0
Primarul Turzii Informa Iile Privind Ridicarea De Documente I Controalele Din Prim Ria Turda Sunt O Denigrare

Municipalitatea din Turda a infirmat astăzi existența vreunor controale în sediul Primăriei Turda care să fi dus la ridicarea de documente sau sigilarea unor încăperi, printr-o notificare transmisă pe adresa redacției.

Prin adresa transmisă, municipalitatea, prin semnătura primarului Turzii consider că informațiile privitoare la controale și ridicarea de documente din Primăria Turda ar urmări ”doar afectarea reputației puterii executive și incitarea la reacție negativă„.

Primarul cere în notificare eliminarea informațiilor și retractarea acestora deoarece sunt ”fundamental nerealiste”.

Pentru lămurirea aspectelor neclare privitoare la funcționarea administrației publice locale, am solicitat în cursul zilei de astăzi organizarea unui interviu video în care primarul Turzii, în calitatea sa de ales local, să răspundă unui set de 8 întrebări, privitoare la administrarea orașului.

Întrebările vor viza activitățile  majore ale administrației locale, câte 2 pentru fiecare din domeniile majore : urbanism și amenajarea teritoriului, achiziții publice – bunuri și servicii, buget local, gestionare fonduri europene.

O abordare directă a problemelor și clarificările pr care primarul le poate aduce  la întrebări directe dar oneste vor putea lămuri subiecte atât de delicate precum cele privitoare la corupția administrativă  sau gradul de eficiență al administrației locale din Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.