Primăria acuzată că face ”drum național” printre blocuri. Familia primarului are interese imobiliare în zonă

0
Drum

”Bătaie de joc la adresa cetățenilor”, a scris pe Facebook, Maria Camelia Pop, o turdeancă ce locuiește în zona Aleea Plopilor. Turdeana acuză autoritățile locale că trasează un veritabil ”drum național” printre blocuri, distrugând spațiile verzi . ”Nu mai avem siguranță nici în curtea blocului, drum național printre blocuri, mulțumim celor care își bat joc de copii noștri”, se mai arată în postarea scrisă a turdencei.
Este neclar care este actul administrativ prin care Consiliul Local să fi aprobat o astfel de modernizare. Ultima hotărâre a Consiliului Local Turda privitoarela modernizări de străzi prevede lucrări doar pe străzile Aviatorilor 1-7 și Constructorilor 24-28, menționate explicit în HCL 129/2020.

În zonă lipsesc indicatoarele obligatorii care să identifice lucrarea.

Familia  primarului Turzii prin diverse firme are interese imobiliare majore în zonă și a achiziționat suprafețe mari de teren în spatele complexului Altex. Opoziția locală a respins mai multe proiecte de hotărâre de Consiliu Local prin care Municipiul Turda prelua în proprietate drumul din spatele complexelor Kauflan-Altex iar adversarii primarului au apreciat că de fapt acesta urmărea să asigure căi de acces către terenurile imobiliare pe care familia sa le deține.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.