Primarul Turzii ironizat că se fotografiază pe pârtiile de ski, pe când turdenii înoată în noroaie

0
Ciornă Automată

Cristian Matei, primarul Municipiului Turda a fost ironizat de către consilierul local de opoziție, Adrian Nap pentru faptul că se pozează pe pârtia de ski, pe când turdenii se îneacă în noroaie.

”Îi dorim să ajungă la Turda, cât mai repede”, a sunat replica ironică dintr-un mesaj politic, în care edilul șef al Turzii este luat peste picior și criticat. Mesajul consilierului local Adrian Nap face parte dintr-o campanie politică, critică la adresa primarului Cristian Matei, bazată pe filmări din Turda, însoțite de comentarii.

”Primarul Cristian Matei le transmite o ”duminică frumoasă” turdenilor care au probleme cu drumurile, gropile, lucrările neconforme, impozitele și alte taxe majorate… Bineînțeles, din stațiune!

Îi dorim să ajungă și pe la Turda, cât mai repede, că sunt multe de rezolvat, iar turdenii nu-l plătesc pentru a merge la schi, ci pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă!

Dacă ar ține cont așa de mult de ”bucuria nepoților”, poate s-ar gândi mai mult și la ”bucuria turdenilor” și și-ar da demisia mai repede și nu ar aștepta până la momentul alegerilor pe care le va pierde, lăsându-i pe alții care sunt preocupați de Turda și de turdeni să facă treabă!

Ce ziceți?

Adrian Nap, consilierul local PMP Turda, îi lansează public provocarea: ”Domnule primar, vă invit alături de mine, într-o ”duminică frumoasă” pe străzile din Turda, să vedeți realitatea cu care se confruntă turdenii! De pe pârtia de schi nu se vede așa de bine. Azi, voi prezenta un nou caz de stradă unde ați pus punctaj suplimentar, la rezonarea impusă de dvs și de consilierii PNL-UDMR, deși v-am atras atenția că faceți un abuz mare față de turdeni. Chiar puteți zâmbii de pe pârtia de schi, știind că unora le-ați pus impozite mai mari, spunând că au trotuar, când în realitate nu au sau că au stradă asfaltată, când strada nu este asfaltată sau că au mijloace de transport în comun pe stradă, când de fapt nu au sau multe alte nereguli, pe care le prezint punctual?!

Și eu mă puteam duce la schiat azi, dar am preferat să mă duc acolo unde mă cheamă turdenii!”, a scris Adrian Nap.consilier local PMP.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.