”Nu o sa mai avem bănci si o să umblăm orbește noaptea”. Cetățenii critică Primăria Turda care se laudă cu o nouă investiție

0
”nu O Sa Mai Avem Bănci Si O Să Umblăm Orbește Noaptea”. Cetățenii Critică E Primăria Turda Care Se Laudă Cu O Investiție

foto: Turdenii dau de pământ cu PR-ul Primăriei Turda: au fotografiat doar scara de bloc unde era pusă singura bancă din zonă

Cetățenii din zona străzii Narciselor, din Turda, reacționează dur, după ce administrația locală a anunțat finalizarea unui proiect de investiții.

”Ne apropiem cu pași siguri de finalizarea lucrărilor de modernizare a Proiectului Urban Oprișani 3B.

Curțile interioare de pe străzile Narciselor nr. 16-18 și Nuferilor nr. 21-23 au fost complet refăcute, însemnând partea carosabilă, trotuarele, alei pietonale și sistemul de colectare a apelor pluviale.

De asemenea, Compania de Apă Arieș a modernizat sistemul de canalizare și apă potabilă. În următoarea etapă se va așterne pământ vegetal pe spațiile verzi nou create și carosabilul va fi marcat”, se arată în anunțul oficial municipalității.

Reacțiile critice nu au întârziat să apară. ” Foarte frumos,doar ca sistemul de iluminat nu functioneaza (cel vechi de pe vremea lui Ceausescu functiona dar l-au dat jos si au montat unu performant care nu functioneaza),iar bancuțe sunt doar la scara din fotografie.Ca raspuns la cererile noastre către Compania de Apa Aries am primit remarca ca firmele care au executat lucrarile nu mai functioneaza.Deci nu o sa mai avem banci si o sa umblam orbeste noaptea”, scrie turdeanul Dan Metea.

Un alt turdean, Gheorghe Otvos a criticat lipsa în organizare a șantierelor. ”Dar ce lasă în urma lor nu se vede”, a comentat Otvos care a adăugat că cei care au construit ar trebui să vină să remedieze șanțurile și gropile făcute de utilaje.

Proiectul de modernizare criticat face parte dintr-un proiect finanțat prin intermediul împrumutului luat de la bancă de către Municipiul Turda. Proiectul de modernizare urbană 3A și 3B era estimat la 16,8 milioane de lei din care 9,5 milioane asigurați prin împrumut de la Unicredit Bank iar 5,013 milioane erau asigurați din împrumul de la EximBank. Direct din buget local s-au asigurat doar 924.665 lei, astfel că autoritățile nu pot invoca lipsa banilor atunci când sunt criticate cu privire la faptul că lucrările nu sunt la standarde.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.