”Pinoccio” deschide noul an la teatrul turdean

0

Teatrul Aureliu Manea Turda, redeschide porțile în 2018 cu un spectacol pentru cei mici,duminică 14 ianuarie, de la ora 11.00.

„Pinocchio” este o adaptare după Carlo Collodi, în regia lui Muriel Manea-Jakab, iar de scenografie s-a ocupat Eliza Labancz. Este un spectacol educativ, cu costume excepțional concepute pentru a reda într-un mod cât mai real personajele, un amestec foarte bine gândit între lumină, muzică și text.

”Este un spectacol care place celor mici, mulți doresc chiar să-l revadă de mai multe ori. Pinocchio, este o păpuşă de lemn, care trece printr-o mulţime de peripeţii, din care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător”, spun reprezentanţii instituţiei culturale, într-un comunicat.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Miky Paicu, Raluca Eremei-Bîrza, Maria Salcă, Mihaela Deceanu, Ștefania Misăilă, Ginuc Crișan, Călin Mihail Roajdă și Ioan Alexandru Savu.

Așteptăm ca și în acest an, publicul să ne fie alături și să încurajeze actorii în această meserie. Anul 2018, vine cu câteva surprize, premiere, spectacole frumoase pentru toate vârstele și bineînțeles Festivalul Internațional de Teatru de la Turda. Nu trebuie să ratați evenimentele teatrului pregătite cu atâta drag de personalul teatrului.”, a declarat managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

Bilete se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.