Daniela Mureșan, partenera de afaceri a fiicei primarului Turzii,  condamnată penal după ce a bătut copile minore

0
Muresan

 Daniela Mureșan, soția patronului Nelo Construct și parteneră de afaceri a fiicei primarului Turzii, a fost condamnată penal la 1 an și o lună de închisoare cu suspendare și o amendă penală de 3600 de lei într-o sentință definitivă pronunțată de Curtea de Apel Cluj.

Daniela Mureșan a fost condamnată pentru că la data de 28 august 2019 a lovit o minoră și a bătut o altă fată minoră, ca urmare a unei rivalități ce a izbucnit între fiica sa și un grup de adolescenți.

Curtea de Apel Cluj a desființat o sentință mai blândă  a Judecătoriei Turda și a considerat că gravitatea faptelor Danielei Mureșan necesită pedeapsa cu închisoarea, chiar dacă cu suspendare.

Daniela Mureșan a devenit celebră în Turda după un videoclip publicat pe Tiktok în care aruncă cu banii în timp ce poartă pwpe umeri două poșete de lux

Curtea de Apel a reținut că ”Fapta inculpatei Mureșan Andreea-Daniela, constând în aceea că, la data de 28.08.2019, într-un loc public, în faţa unui bloc de locuinţe, situat în municipiul Turda, str. Lotus, nr. 19, jud.  Cluj, a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate minore P. Denisa Maria, în sensul  că a strâns-o cu mâna de maxilar, acţiune în urma căreia i-a fost împins capul înspre spătarul băncii  şi, astfel, i s-au produs suferinţe fizice, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de lovire sau alte violențe prev. de art. 193 alin. 1 din C.pen.

Fapta inculpatei Mureșan Andreea-Daniela, constând în aceea că, la data de 28.08.2019,  într-un loc public, în faţa unui bloc de locuinţe, situat în municipiul Turda, str. Lotus, nr. 19, jud.  Cluj, a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate minore B. Codruța-Andreea,  în sensul că a tras-o de păr și a lovit-o cu palmele și pumnii în zona feței și a spatelui, acte de  violență în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni traumatice necesitând pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de lovire sau alte violențe prev. de art. 193 alin. 2 din C.pe”

Instanța a mai reținut că agresivitatea de care a dat dovadă inculpata prin actele de violență comise împotriva celor două copile, în vârstă de doar 12 ani, 13 ani, a fost de natură a alerta nu doar minorii care au asistat la eveniment, ci și persoanele care se aflau în zonă”.

Daniela Mureșan este asociată în firma New Old Logistic Investment cu fiica primarului Turzii, Oana Matei și Ancuța Sârbu, soția consilierului Paul Sârbu,  președintele Comisiei de Urbanism a Consiliului Local/

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.