A început devalizarea Salinei Turda în scop electoral, avertizează Răzvan Ciortea

0
A Nceput Devalizarea Salinei Turda N Scop Electoral Avertizeaz R Zvan Ciortea

Un proiect al primarului Turzii prin care Salina Turda urmează să plătească pentru cadourile, premiile și tombolele organizate de municipalitate este criticat dur de către Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda, care avertizează că inițiativa lui Cristian Matei are un scop electoral.

Potrivit unui proiect de hotărâre, Salina Turda ar urma să plătească timp de 3 ani de zile ”cadouri, premii, tombole, precum și orice alte bunuri/servicii necesare, fără a se limita la cele enumerate, astfel cum acestea vor fi solicitate de Municipiul Turda cu cel puțin 14 zile înaintea evenimentului festiv”.

Razvan Ciortea 1

”Consilierii locali ar trebui să voteze cu mai mare responsabilitate cheltuirea banilor Salinei Turda și să analizeze legalitatea proiectelor pe care le votează. Un protocol cu exprimări vagi precum ”orice alte bunuri/servicii necesare”, care nu prezintă o sumă sau care nu detaliază exact cheltuielile Salinei și obligațiile municipiului Turda nu poate fi legal. A început devalizarea Salinei Turda în scop electoral. Despre ce festivități e vorba? Premierea membrilor PNL fruntași?”, a declarat Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda.

Administrația locală precizează în protocol că bunurile achiziționate de Salina Turda devin proprietatea Municipiului Turda urmând a se înscrie în evidențele contabile ale Municipiului Turda dar nu se explică clar cum poate întreprinderea publică să transfere gratis și legal bunuri din propria contabilitate când acestea sunt nou cumpărate.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.