”Readucere la starea inițială”. Au asfaltat doar intrarea la spălătoria ginerelui Bobic

0
Clan

Constructorii care reabilitează străzile după schimbarea rețelei de apă canal au asfaltat doar intrarea la spălătoria directorului general al Companiei de Apă Arie, Bogdan Bobic, ginerele primarului Turzii.

Lucrările de reabilitare nu au mai continuat și în dreptul stației de autobus sau la intrările celoralți agenți econimici din zonă.

Situația a fost sesizată de către fostul viceprimar Sorin Săveanu, care a amintit într-o postare pe rețelele de socializare că situația e precum un banc din perioada comunistă.

” La volan. Stau cuminte în coada de la sensul giratoriu de la Dedeman unde un chef-Dorel freacă menta de vreo lună pe câțiva metri…uitându-mă pe geam, tocmai îmi vine în minte un banc celebru de pe vremea lui nea Ceașcă. Cică la ora de socialism științific proful insistă la greu pe subiectul „grija față de om” iar Bulă (da, chiar eroul nostru național care azi a cam fost înlocuit de Dorel) se trezește vorbind: „toa’șu’ profesor, io știu despre care om îi vorba”. No da’ ce-mi veni? Păi tocmai văzui că pe chef-Dorelul nost l-a mânat grija față de om și a asfaltat doar intrarea și ieșirea de la spălătoria auto din zonă. Nu că ar fi vreun bai dar stația de autobuz dintre cele două „obiective” este „vai de capul ei”! La fel intrarea la școală sau cea spre societățile din fosta fabrică de ciment…i s-o fi muiat Dorelului grija față de om? Cu siguranță că Bulă ar zice „io știu despre care om îi vorba!”, a scris fostul viceprimar pe rețeaua Facebook.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.