Incendiul de la grajdurile Salina Equines au distrus un concept turistic unic în România

0
Dcc2bdb6 F393 454e A8b7 4fb207c9904c 1

Un incendiu de proporții a distrust astăzi un restaturat și centrul de echitație Salina Equines din Turda, situate pe Aleea Durgăului. Orașul Turda pierde astfel două obiective turistice speciale deoarece ambele obiective turistice creau un concept turistic și de wellness unic în România. Oamenii și animalele nu au avut de suferit, în urma incendiului.

Restaurantul Biniște și Cai era un concept nou și unic pentru zonă. Grupa cazarea turistică cu oportunitatea de călărie sau plimbări cu trăsura în zona adiacentă a Salinei Turda. Centrul de echitație al Salina Equines a organizat ani la rând primele concursuri de călărie din zonă, dezvoltând lista evenimentelor accesibile turiștilor.

În momentul sosirii primelor echipaje de pombieri s-a constatat că flăcările se manifestau generalizat în interiorul clădirii, care are o suprafață de circa 2000 mp. Foaia Transilvană a apreciat că pierderile sunt de peste 2 milioane de euro. Pompierii au amendat cu 50.000 de lei firma deținătoare a proprietății pentru absența autorizației de incendiu.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.