Înapoi în comunism. Primarul Turzii a fost pus pe un tort omagial. Liberalii fac ședință de partid la întreprinderea de apă

0
Copie

Nici nu e cazul să vină rușii, Turda merge singură direct spre comunism, dacă o fi ieșit vreodată de-acolo. Doar în comunism ședințele de partid se țineau la ”întreprinderea de stat” și doar în comunism se făceau torturi omagial cu liderul din marțipan montat pe tort.

Prima știre a deraiajelor de la normele nescrise ale unei societăți democratice vine de la Tineretul Național Liberal care și-a organizat alegerile la Compania de Apă Arieș. Suntem sigur că pot prezenta factura și chitanța pentru închirierea sălii însă impactul public tot rămâne și un adevăr rămâne un adevăr: ședințe de partid la întreprinderea de stat făceau doar comuniștii.

A doua știre vine de la fostul consilier local Paul Cățănaș, în trecut admirator al primarului Tudor Ștefănie.

Știrea asta e mai tare, Primarul Turzii e pus pe un tort omagial cum semnează acte.

”La mulți ani, domnul Primar”, scrie pe tortul cu banderolă tricoloră.

În Turda se fac pariuri cine-l mănâncă pe Matei.

Fotografia tortului omagial a fost postată pe Facebook de către Asociația Viitorul Potaissa, un club de karate condus de maestrul sportului Paul Cățănaș. Fost membru PD, Cățănaș a fost consilier local iar pentru activitatea sportivă a primit diploma de onoare ”Credința Cetății”.

”ACS Viitorul Potaissa Turda va urează un sincer și călduros la mulți ani! Multă sănătate și putere de muncă pe mai departe! Vă mulțumim pentru tot sprijinul oferit sportivilor noștri!La mulți ani, domnul Primar Cristian Octavian Matei!”- se arată în mesajul de felicitare ce însoțește poza.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.