Poliția ignoră abuzurile din fața casei primarului Turzii. Cât vor mai parca pe trotuar?

0
Din cauza absentei parcărilor de reședință, turdenii sunt nevoiți să parcheze pe trotuare

Poliția Locală este acuzată de un turdean că ignoră încălcarea legii, în fața casei primarului Turzii, Cristian Matei. Acesta a sesizat faptul că în fața casei primarului era parcată o mașină pe trotuar, deși normele locale de ordine publică și gospodărire a localității interzic acest fapt.

Periodic, turdenii postează poze pe rețele de socializare cu mașini parcate în fața casei primarului, cu încălcarea normelor aprobate de Consiliul Local și inițiate chiar de către primarul Turzii.

Parcare2
Turdenii fotografiază săptămânal cum se încalcă legea în fața casei primarului Turzii. Fotografie făcută în 6 decembrie 2021

Nu este permisa parcare in sensul giratoriu la banca Transilvania, CEC , ANAF, stationare ma refer pentru 3 min să-ti alimentezi cardul sau să scoti bani de pe card , am fost amendat cu 280 ron cu explicatia din partea politiei locale ca este trotuar, dupa fix 5 minute ajung si pe la alte trotoare personale” pe care este PERMISA STATIONARE, OPRIRE , PARCARE! MULTUmesc FRUMOS AUTORITATILOR COMPETENTE (INCOMPETENTE) DIN TURDA. Sarbatori fericite la toata lumea!”,a scris Dan Hudrea pe Facebook.

Aceasta nu este prima dată când turdenii fotografiază mașini parcate aiurea în fața casei primarului Turzii. Ultima fotografie pe acest subiect a fost făcută în 6 decembrie 2021.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.