Pacul Tineretului din Luduș va fi modernizat cu 8 milioane de lei

0
222-4-660x330

Proiectul de modernizare a parcului Tineretului din Luduș a fost aprobat la sfârșitul lunii trecute iar primarul orașului Cristian Moldovan a semnat contractul de finanțare la ADR Centru. Administrația locală din Luduș a obținut 8.03 milioane lei.

Proiectul de modernizare a Parcului Tineretului de la Luduș a fost depus pentru finanțare în noiembrie 2016.Proiectul s-a încadrat în Axa prioritară 5 referitoare la Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protejarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultura.

Parcul Tinereteului de la Luduș a fost construit în anii 70 între orașul nou și cel vechi, în apropierea Mureșului, și este considerat de autoritățile locale drept un obiectiv important pentru potențial turistic și de mediu.

La ADR Centru, 11 locilaități urbane au depus cereri de finanțare în cadrul axei proioritare 5. Proiectele câștigătoare au fot Câștigători au fost municipiul Gheorgheni cu un proiect de 2,6 milioane lei și Ludușul ccu proiectul în valoare de 8034910 lei (inclusiv TVA) Din valoare totală a proiectului, contribuția orașului Luduș este de 2% din valoarea eligibilă, în cuantum de 157791 lei, la care se adaugă cheltuielile neeligibile, în valoare de 145358 lei, reprezentând cheltuielile de doare a clădiii administrative, mai puțin construcția.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.