Cristian Matei dorește destabilizarea  AUR, susține un membru PNL. ”Nu credeam că vom coborî așa de jos”

0
Fe433779 4b06 438d 8a00 Bf98270dbca5 1

Cristian Matei urmărește destabilizarea AUR, susține un mebru PNL care a transmis redacției un print screen dintr-un grup de discuții al PNL în care primarul Turzii solicită distribuirea pe rețelele de socializare a unui articol ce prezintă lansarea unui al doilea candidat AUR la Primăria Turda. ”Nu credeam să coborîm așa de jos”, spune sursa Poltiică și Putere.

Acesta a explicat că primarul Turzii se teme de contracandidații săi, în special candidații AUR și PSD, chiar dacă în cercurile politice interne  susține că va câștiga alegerile locale fără probleme. Matei știe că Adrian Nap este  un bun organizator politic și se teme de el. Știm că Răzvan Ciortea și PSD poate să-i determine pe funcționarii publici din Primărie și din serviciile publice să-l voteze pe subprefectul de Cluj. Nap poate mobiliza eficient nemulțumiții de aceea va încerca să-l decredibilizeze. Așadar PSD poate să-l lase pe dl Matei fără votul pensionarilor și funcționarilor iar Nap poate mobiliza eficient nemulțumiții de aceea va încerca să-l decredibilizeze pe Ciortea și să-l dezorganizeze pe Nap”, mai explică membrul PNL care a fotocopiat o discuție a primarului Cristian Matei de pe un grup intern de comunicare a PNL.

Într-o poză fotocopiată trimisă redacției apare o discuție între George Marea, un apropiat al primarului care distribuie un articol al publicației InTurda referitoare la un al doilea candidat AUR pentru funcția de primar. Cristian Matei le cere membrilor din grup să dea un share masiv informației iar Nina Miron o membră a partidului confirmă că solicitarea va fi dusă la bun sfârșit.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.