Ionuț Geană- Cluj Manifest. ”Am început o monitorizare jurnalistică intensivă a Municipiului Turda. Orașul e un dezastru”

0
<strong>ionuț Geană- Cluj Manifest. ”am început O Monitorizare Jurnalistică Intensivă A Municipiului Turda. Orașul E Un Dezastru”</strong>

Municipiul Turda este un dezastru administrativ, susține Ionuț Geană, directorul publicației Cluj Manifest care a confirmat astăzi că publicația online a început o monitorizare jurnalistică a Municipiului Turda.

Reporterii Cluj Manifest au fost astăzi prin Turda, însoțiți de camerameni și drone care au filmat starea lucrărilor publice din oraș.

Cluj Manifest va produce în perioada următoare, susține Geană, o serie de materiale jurnalistice care vor arăta fața necosmetizată a Turzii. ”Nu suntem singura publicație județeană care facem asta, nu e un tilu de glorie căci sunt mai mulți jurnaliști care văd și relatează corect despre Turda. Am început o monitorizare jurnalistică intensivă a Municipiului Turda. Orașul e un dezastru administrativ”, a declarat Geană.

Cluj Manifest urmează să producă mai multe reportaje video despre Turda, ce vor fi difuzate cu începere din a doua jumătate a lunii februarie.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.