El și Da Vinci. CV-urile  primarului Matei dezvăluie că recita poezii în gimnaziu și e competent pentru că stă în Turda

0
221027 Fbmateipremiu

Detalii surprinzătoare despre primarul Cristian Matei, care potrivit propriului CV pare că s-a născut cu pensula-n mână și era talentat încă din copilărie.

Două CV-uri ale primarului Turzii, președinte al filialei locale a PNL dezvăluie lucruri neașteptate despre edil.

Informațiile sunt prezentate în secțiunea din CV despre aptitudini și competențe artistice.

Pentru a înțelege ridicolul situației trebuie clarificate două aspecte importante. Primul e acela că vorbim despre un lider politic în vârstă de 66 de ani, ce se îndreaptă spre senectute și care pozează în manager de top. Al doilea aspect important este acela că de regulă, în CV-uri se trec aspectele importante pe care vrei să le comunici raportat la cariera ta profesională.Cu alte cuvinte, pui în CV-uri informații relevante.

CV-ul primarului Turzii dezvăluie la capitolul ”Aptitudini și competențe artistice” faptul că primarul Turzii se pricepe la ”muzică, desen, pictură, literatură, etc”.

Urmează precizările șoc: Cristian Matei a fost  dansator in asambul Folcloric “Mugurelul” al Universitatii Babes-Bolyai. Se mai pricepe și la ”Design nativ”. Ce înseamnă design nativ, nimeni nu știe cu siguranță, putem specula că primarul turzii s-a născut cu pensula-n mână și știe desena încă din copilărie mere și pere.

CV-ul primului artist al Turzii continua în aceeași manieră are aptitudini la ” Literatură-teatru în mod exceptional” și aflăm că a fost membru in Trupa de Teatru a Scolii Generale cu care a luat Premiul III  la Etapa Natională a unui concurs.
Pe cine interesează la o jumătate de secol de la debutul  artistic al lui Cristian Matei că acesta a jucat în ”Punguța cu doi bani” sau în orice altă piesă s-o fi jucat în gimnaziile din anii 1968?

El și Da Vinci. Cv-urile  primarului Matei Dezvăluie Că Recita Poezii în Gimnaziu și E Competent Pentru Că Stă în Turda

Ca să fim convinși că CV-ul a fost completat de un prost, citim că una din competențele și aptitudinile tehnice al Primarului Turzii e faptul că e resident în orașul Turda și că e disponibil la pentru deplasări în teritoriu. Ce-i drept, ținând cont de numărul gropilor din oraș și frecvența cu care trebuie să-ți repari mașina, rezidența în orașul Turda duce în timp la extinderea competențelor tehnice a oricărui locuitor iar deplasările în teritoriu pot duce la adevărate provocări tehnice.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.