Școală de șoferi în afara orelor de lucru, la Turda și Câmpia Turzii

0
Cabri

Școlarizarea este disponibilă la școala de conducători auto Cabriolet după ora 16.00, până la 21.00 în timpul săptămânii sau în zilele de weekend.

Dana Faur, Director Cabriolet: „Deși în mod normal orarul școlii este de la 08.00 la 16.00 cei ce sunt la serviciu, la slujba lor, în acest interval vor avea posibilitatea să se școlarizeze în intervalul 16.00-21.00, în zilele lucrătoare, la categoria B, autoturism, autocamion C, CE și după începerea sezonului moto și la motocicleta A1, A2, A. Lucrul după program presupune un cost suplimentar de 499 de lei pentru cei ce vor să facă orele în acest interval orar.

Acest cost suplimentar va fi achitat începând de la 01 martie 2024.

Până la această dată școala de conducători auto în intervalul 16.00-21.00 se va face, fără cost suplimentar, pentru toți cei  înscriși chiar dacă doresc să facă școala mai târziu.”

Școala de conducători auto în weekend

Pentru școala în zilele de sâmbătă și duminică la categoria autoturism B, prețul este și el mărit fiind cu 899 de lei mai mult decât în zilele lucrătoare. Acest lucru este generat de faptul că legislația muncii impune ca instructorii, care lucrează în weekend, să fie plătiți dublu decât în zilele lucrătoare.

Școala de conducători auto și moto în limba maghiară

Cei ce doresc să se instruiască în limba maternă, maghiara, la categoriile B autoturism sau A motocicletă vor avea posibilitatea să aleagă un instructor, vorbitor de limbă maghiară, pentru practica de conducere a automobilului. Partea de instruire teoretică la sală se va face în limba română.

Pentru alegerea instructorilor vorbitori de limba maghiară, există un cost suplimentar de 249 de lei care se va achita pentru cei înscriși după data de 1 martie 2024.

Până la acestă dată doritorii vor putea să se înscrie la școala de conducători auto în limba maghiară fără cost suplimentar.

Jó utat kollégák!

Școala de conducători auto și moto în limba engleză

Dat fiind numărul din ce în ce mai mare al străinilor care lucrează pe meleagurile mioritice din ce în ce mai mulți dintre ei își doresc să obțină dreptul de a conduce vehicule în Europa.

La școala de conducători auto Cabriolet s-au prezentat până acum cetățeni din Pakistan, Sri Lanka sau Polonia.

Instruirea practică se face în limba engleză, la categoriile B, autoturism sau A motocicletă (A1, A2, A), iar cursanții primesc manuale de legislație în engleză.

De asemenea aceștia vor avea acces la chestionare adaptate legislației din România, în limba  lui Shakespeare.

We wish you a good trip at the wheel!

La școala de conducere Cabriolet premianții sunt premiați

Pentru a stimula procesul de învățare școala Cabriolet premiază pe toți cei care își iau examenul din prima încercare returnându-le o parte din taxa de școlarizare.

Doamna Metea Ioana Adriana are 45 de ani, este mamă a 3 copii și și-a luat atât examenul la teorie cât și cel practic din prima încercare primind înapoi de la directorul firmei, Faur Dana, o parte din tariful de școlarizare.

“La rând am fost ultima, ieri, la examenul practic cu poliția. Mai fuseseseră 12 persoane de la alte școli și multe au căzut examenul.

Una chiar a renunțat; mai dăduse examen odată și căzuse așa că s-a gândit să se mai pregătească. Am fost terminată cu emoțiile.

M-a pus examinatorul să fac o parcare cu spatele, chiar la început și crezusem că nu am făcut bine, așa că atunci când am auzit polițistul examinator spunând “acum mergem la dreapta” am știut că o să iau examenul. La teorie n-am avut deloc emoții.

Pe tot parcursul orelor de legislație, la școală, nu am absentat deloc; dacă nu am înțeles ceva mi-a explicat întotdeauna domnul profesor de legislație. Veneam, cu o oră și ceva înainte de începutul cursurilor de legislație rutieră, să mai fac chestionarele de la școală; făceam și acasă pe calculator chestionarele puse la dispoziție de școală dar aici, la sala de curs,  poți să te concentrezi mai bine. Am primit de la școala de șoferi semnele de începător, la fel ca toți ceilalți absolvenți. Deocamdată o să conduc autoturismul băiatului meu, cu cutie automată.

Eu am ales să fac școala pe cutie automată pentru că îți permite să te concentrezi mai bine pe siguranța în trafic”.

Toți cei înscriși la școala au posibilitatea să câștige un autoturism decapotabil cabriolet

Premiu

Școala Cabriolet organizează o tombolă în luna septembrie, pe data de 15, dând posibilitatea celor care se înscriu la școală, până la acea dată să câștige un autoturism decapotabil Peugeot 207 cc.

Capacitatea cilindrică a autoturismului este de 1600 centimetri cubi, funcționează cu benzină, generând 120 de cai putere, ceea ce, la greutatea de o tonă, face această decapotabilă foarte sportivă.

Interiorul este drapat în piele albă iar scaunele sunt încălzite.

Firma CABRIOLET a fost înființată în luna mai a anului 1993, astăzi fiind recunoscută ca școala de conducere auto cu tradiție în Turda și în județul Cluj. Standardul calității activităților sus-menționate este asigurat de către specialiști în domeniu, aceștia fiind în majoritate absolvenți de învățământ superior, deținători ai unor atestate/certificate care le conferă posibilitatea să organizeze și să conducă întregul proces de pregătire și perfecționare, atât în cadrul Centrului de pregătire și perfecționare și a școlii de conducere-auto, cât și în domeniul activităților conexe.

Atât parcul auto deținut de societatea CABRIOLET, mereu receptivă la nou și la cerințele cursanților, cât și dotările moderne care sporesc eficacitatea procesului de asimilare a cursurilor specifice, reușesc să ridice unitatea la standardele impuse de Uniunea Europeană, și să facă din școala CABRIOLET cea mai populară și respectată școală de conducere auto din Turda.

Detalii: https://cabriolet.turda.ro telefon 0264314136.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.