Apa curge în valuri pe strada 22 Decembrie 1989. A  pușcat hidrantul

0
Screenshot 2024 01 17 161245

Unul din hidranții de pe strada 22 Decembrie 1989, recent inaugurate a pușcat astăzi, după ce a curs timp de mai multe luni de zile, potrivit unor turdeni ce lucrează în zona industrială.

O filmare făcută azi, 17 ianuarie arată cum apa curge în valuri pe recenta stradă recepționată de autoritățile locale. ”Acum trebuie să spargă din nou”, a comentat cititorul politicasiputere.ro, care a trimis filmarea.

Politică și Putere a sesizat faptul că pe porțiuni întinse pista de biciclete este crăpată, probabil tocmai datorită infilitrațiilor de apă și fenomenului de îngheț și dezgheț.

Lucrările de infrastructură din Turda, fie că vorbim de cele de reparare a drumurilor sau de cele de reabilitare a rețelei de apă canal sunt sub standardele de calitate, atrag atenția turdeni care eu expertiză tehnică în domeniu.

Potrivit unor informații recente, sunt eșuate testele de etanșeitate ale rețelei de canal reabilitare de  la Turda, fapt care va putea fi probat mai ales odată cu racordarea rețelei de canalizare la stația de epurare. ”Vor fi infiltrații și vor avea apă intrata la epurare cu mult mai multă decât cea consumată ca apă potabilă”, au explicat specialiștii care au sesizat fenomenul.

Recent turdenii au remarcat ”bordura ondulată”, montată pe strada Avram Iancu din Turda, unde pe o porțiune de circa 20 de metri, marginea trotuarului e în valuri.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.