Tupeu de aleși locali. Își parchează mașinile în locuri interzise dar majorează amenzile pentru alegătorii lor

0
Tupeu De Aleși Local. Își Parchează Mașinile în Locuri Interzise Dar Majorează Amenzile Pentru Alegătorii Lor

Autoturismul cu care circulă primarul Municipiului Turda a fost surprins parcat aiurea în mall. Pozele sunt făcute de alegătorii din Turda care recunosc mașina primarului Cristian Matei. Nu e prima data când mașina primarului e parchată neregulamentar. A fost surprinză în Turda, pe suprafața hașurată din spatele Pieței Centrale sau chiar pe trotuare.  

Primarul nu este însă singurul ales local din Turda care parchează aiurea. Turdenii au fotografiat mașina consilierului local Paul Sârbu parcată direct pe trecerea de pietoni.

”Tupeu jegos al primarului din Turda”, a comentat publicația Ziar de Cluj într-un articol publicat în 8 ianuarie ca urmare a faptului că mașina primarului din Turda, Cristian Matei, un  BMW-ul de 100.000 de euro era lăsat în mijlocul drumului, în față la VIVO, deși staționarea interzisă este semnalată foarte clar.

Ziua și noaptea, mașina consilierului Paul Sârbu e parcată pe trecerea de pietoni. ”Să meargă la casieria Primăriei să plătească singur amenzile”, e mesajul transmis de vecinii care au făcut pozele

În timp ce ei sfidează legile și normele, aleșii locali din Turda majorează amenzile pentru alegătorii lor

Potrivit execuției bugetare a Municipiului Turda, la sfârșitul lunii noiembrie, erau încasați din amenzi circa 1,97 milioane de lei dar primarul avea programate amenzi de circa 2,5 milioane în bugetul anului 2023 ”Baremul” nu a fost atins căci polițiștii locali au refuzat să crească ritmul amenzilor, după cum ar fi vrut șeful lor. O parte din cuantumul amenzilor precizat mai sus reprezintă și amenzi și contravenții aplicate și de alte organe de constatare precum Poliția Națională.

Primarul Cristian Matei a cărui mașină e parcată aiurea pe unde îi taie capul, atât în Turda cât și la Cluj a inințiat o majorare a amenzilor în Turda iar consilierul local Paul Sârbu ce parchează pe trecerea de pietoni a fost unul din aleșii locali care a aprobat majorările de amenzi.

”Vă trimit poza mașinii lui Sârbu, parcat pe trecerea de pietoni să se ducă ca un cetățean responsabil la casierie Primăriei lui Matei, să plătească amândoi amenzile pe care le iau de la alți fraieri”, a suna mesajul trimis de turdeanul care a trimis poza cu mașina parcată aiurea.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.