Marian Morar: Municipiul Câmpia Turzii trebuie condus într-un mod mai echilibrat

0
<strong>marian Morar: Câmpia Turzii Trebuie Condusă într-un Mod Mai Echilibrat</strong>

Municipiul Câmpia Turzii ar trebui condus într-un mod mai echilibrat, crede administratorul public Marian Morar. Acesta a declarat pentru Politică și Putere că o astfel de alternativă va fi posibilă din 2024. ”Cred că și locuitorii văd asta”, a mai completat liderul politic.

Marian Morar spune că investițiile și lucrările publice trebuie abordate într-un mod mai responsabil, mai organizat și într-un mod mai echilibrat.

Mă întrebați ce-i lipsește orașului? O minte mult mai echilibrată care să abordeze lucrurile logic și cu responsabilitate”, spune administratorul public al Municipiului Câmpia Turzii.  Marian Morar mai spune că activitatea administrativă l-a făcut receptiv la observațiile și sugestiile oamenilor iar aceștia sunt nemulțumiți de faptul că lucrările publice nu sunt puse în ordine. ”Puțină ordine și puțin mai mult echilibru peste lucrurile care acum sunt făcute împrăștiat nu strică niciodată”, spune liderul politic local.

Marian Morar despre care se speculează că va candida la postul de primar al orașului spune că opiniile sale de început de an sunt mai mult idei de principiu și nu atacuri la adresa vreunei persoane.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.