Cristian Matei vrea ”să mulgă” Salina Turda

0
221027 Fbmateipremiu

Primarul Municipiului Turda a cerut Salinei Turda să sprijine Municipiul Turda cu o sumă de până la 100.000 de lei pentru festivitatea de inagurare a sălii polivalente ”Turda Arena”. 

De ce ar trebui ca o persoană juridică de drept privat să finanțeze petrecerile Municipiului Turda, e un mister. Scopul întreprinderilor publice este profitul. Salina Turda care are credite e deja folosită să finanțeze handbalul, să acopere găurile din exploatare ale bazinului de înot iar în trecutul nu prea îndepărtat a fost folosită pentru țepele în investiții precum SPA-ul și Hotelul Potaissa a căror reabilitare a costat milioane de lei.

”Vă scriem în speranța încheierii unui parteneriat pentru a ne sprijini financiar în limita a 100.00 de lei, sumă care reprezintă costurile aferente cu angajarea unui artist consacrat și partea logistică. Cu sprijinul dumneavoastră vom putea aduce un impact semnificativ în comunitatea turdeană”, se arată în adresa semnată de primarul Cristian Matei.

Adrian Nap Candideaz La Prim Ria Turda Pnl I Cristian Matei Vor Fi Istorie La Turda
Salina Turda ajunge vaca de muls a lui Cristian Matei

E de așteptat ca membrii Consiliului de Administrație al Salinei să aprobe cererea primarului care controlează politic Consiliul de Administrație. Directoarea interimară a Salinei Turda are relații strânse cu familia Matei. A cumpărat un apartament supraevaluat de la ginerele primarului care a rămas în chirie în apartament. Președintele Consiliului de Administrație al Salinei este un prieten al familiei primarului iar recent în CA a fost numit și fiul lui Lucian Cordiș, consilier județean PNL. Cu o conducere controlată politic de președintele PNL Turda, Cristian Matei e foarte simplu pentru acestă să orchestreze devalizarea Salinei Turda sub pretextul organizării unor evenimente de interes public.

Adrian Nap, consilier local spune că cererea primarului trebuia aprobată de Consiliul Local Turda. ”Primarul decide peste Consiliul Local apoi vine să ceară tot felul de mandate retroactive. Salina Turda care e controlată politic ajunge să fie devalizată în acest mod. E vaca de muls a lui Cristian Matei”, spune Adrian Nap.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.