”Vreau să particip la recepția lucrărilor de pe strada 22 Decembrie 1989”, spune consilierul Adrian Nap

0
Strada Bogata E Distrusă Din Nou. Am Avut Dreptate

Consilierul local Adrian Nap a anunțat că intenționeză să participe la recepția lucrărilor de pe strada 22 Decembrie 1989 în calitate de observator și membru a al Consiliului Local Turda. Trebuie să aflăm când și cum se vor recepționa lucrările de pe strada 22 Decembrie”, spune alesul local care atrage atenția că sunt sesizări privind neconformitatea unor lucrări.

 ”Vrem să vedem cum fac recepția lucrărilor din Turda. Nu doar eu, dar cred că fiecare turdean vrea să vadă cum se recepționează lucrările din haosul ăsta total. Voi merge acolo”, a comentat pentru Politică și Putere, consilierul Adrian Nap

Adrian Nap a cerut printr-o adresă scrisă să0i fie communicate atât data de organizare a recepției cât și copii după documentele legale în baza cărora s-a solicitat recepția.

 ”vrem Să Vedem Cum Fac Recepția Lucrărilor Din Turda”, Spune Consilierul Adrian Nap
Florin Tifui, membru în Biroul politic al USR Turda este un alt politician ce a criticat calitatea lucrărilor

Adrian Nap nu este singurul politician local care a sesizat calitatea slabă a lucrărilor de infrastructură. USR Turda a dus o campanie repetată în care a semnalat lucrările proaste de pe strada 22 Decembrie 1989. Atât președintele USR Turda, Ciprian Rigman cât și Florin Tifui, membru în biroul politic local al USR Turda a atras atenția în repetate rânduri că lucrările sunt neconforme. ”Mai bine de jumătate din despărțitoarele de banda sunt lipsă. O porțiune de carosabil este deteriorat. Pistele de biciclete, vai mama lor. Copacii de pe marginea drumului 1 bun, 1 nuia. Sistemul de irigații de la copaci este defect ( cel puțin asa se aude) . Deci…. Felicitări!”, a scris Tifui pe rețelele de socializare.

Adrian Nap Candidează La Primăria Turda. ”pnl și Cristian Matei Vor Fi Istorie, La Turda”
”Vrem să vedem cum fac recepția lucrărilor din Turda. Nu doar eu, dar cred că fiecare turdean vrea să vadă cum se recepționează lucrările din haosul ăsta total. Voi merge acolo”, a comentat pentru Politică și Putere, consilierul Adrian Nap

”Am solicitat Primăriei Turda să mă anunțe în regim de urgență când și cu cine face recepția lucrărilor de pe strada 22 Decembrie 1989. Le-am spus că doresc să particip în calitate de consilier local la recepția lucrărilor, ca și observator, deoarece vedem cu toții că lucrările nu sunt în regulă. Astăzi am depus o cerere la Primăria Turda prin care solicit și documentele legale în baza cărora se face recepția de lucrări. Vreau să văd cu ochii mei cum funcționarii publici, dirigintele de șantier și cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții semnează recepția pentru strada 22 Decembrie 1989, în astfel de condiții.  Sper ca dl Primar și subalternii lui din Primărie să respecte legea și calitatea de membru al Consiliului Local Turda și să-mi transmită informațiile în timp util. E cazul să nu-i mai lăsăm să facă ce vor din orașul ăsta!”, a scris Adrian Nap pe rețeaua Facebook, cu privire la intenția de a participa la recepția de lucrări.

Turdenii acuză lucrări proaste de infrastructură

În zona Kaufland, trotuarele sunt distruse de trecerile buldoexcavatorului, scrie Gore Mihu în timp ce Constantin State apreciază că alte zone ale orașului au lucrări care lasă de dorit. Alte voci susțin chiar că lucrările proaste din Turda au dus la îmbogățirea constructorilor. ” Din pacate multi s-au imbogatit pe spatele oamenilor amarati care platesc taxe si impozite. Nici macar o lucrare nu este facuta bine standard sau terminata , asa santier nu cred ca a fost niciodata in orasul acesta”, scrie Hagău Claudiu.

Turdenii sunt de-a dreptul furioși pentru că municipalitatea e incapabilă să gestioneze efficient lucrările de reabilitare din oraș iar opinia cvasi-unanimă e aceea că Turda e un oraș cu șantiere interminabile și prost gestionate.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.