ASA Cons a sponsorizat cazarea și masa elevilor Colegiului Emil Negruțiu pentru luna ianuarie

0
Asa Cons Romania 1 450x450 1

foto: asacons.ro

Compania ASA Cons a asigurat prin sponsorizare masa și cazarea elevilor Colegiului Emil Negruțiu din Turda, pentru luna ianuarie, potrivit unui anunț făcut de directorul adjunct al liceului, Florin Stan.

Să știți că oamenii buni n-au dispărut. Îi puteți găsi la ASA Consolis. De acolo vine o sponsorizare care le plătește elevilor din internatul Colegiului „Emil Negruțiu” cazarea și masa în luna ianuarie. Să fiți răsplătiți cu sănătate și bucurie, oameni buni! Sărbători fericite!”, a scris Florin Stan, pe rețelele de socializare.

Sponsorizarea ASA Cons este una dintre puținele intervenții directe de sprijin pe care o companie privată ce activează la Turda o face în domeniul susținerii educației.

ASA CONS ROMÂNIA SRL a luat fiinţă în anul 1999 ca parte a Grupului ASA Kft. Ungaria, devenind în scurt timp liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale. În decursul anilor ASA CONS a acumulat o experienţă considerabilă în construcţia de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

În 2008 ASA CONS devine parte a Grupului Consolis, lider europeanin domeniul constructii, lucrari civile si de infrastructura, specializat in proiectarea si fabricarea structurilor din beton de inalta performanta. Cu aproximativ 11.000 de angajati in 21 de tari din intreaga lume- cu precadere in Europa si regiunea Mediteraneana- Grupul a generat vanzari de 1.5 miliarde € in 2019.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.