Gest rușinos de Ziua Națională. În absența oficialilor importanți, ”locțiitorul primarului” a ținut discursul oficial

0
8be043ad 1f87 48e9 B734 4bef57947c8f

foto: flancat de consilierii locali din opoziție de la PSD și PMP, ”locțiitorul primarului Turzii” a ținut discursul oficial de 1 Decembrie

Autoritățile locale de la Turda au comis un gest rușionos de Ziua Națională când la momentele oficiale cea mai înaltă autoritate civilă locală a fost directorul Muzeului de Istorie.
De la eveniment au lipsit primarul Turzii, Cristian Matei și viceprimărița Daniela Pârlea. Absenți din delegația oficială au fost atât șefii și directorii din Primăria Turda.

Cea mai înaltă autoritate civilă prezentă la eveniment în numele municipalității a fost Dan Matei, directorul Muzeului de Istorie Turda  care a citit mesajul primarului Turzii.

Incapabil să mai fie primar? Cristian Matei ar trebui să demisioneze

Administrația  matei Refuză Să Plătească Stimulentele Financiare Pentru Medicii Din Spitalul Municipal
Primarul Turzii este absent din nou de la un eveniment major pentru comunitatea locală.

Este neclar dacă primarul a refuzat să participe la Ziua Națională deoarece municipalitatea nu a făcut clarificări în acest sens. Potrivit unor surse, primarul Turzii s-a deplasat în Germania pentru probleme de sănătate. Este a doua oară când primarul absentează și nu este capabil să-și exercite atribuțiile oficiale. Este Cristian Octavian Matei incapabil să-și mai exercite prerogativele oficiale? Atunci poate ideea unei demisii ar trebui să fie luată în calcul.

Absența autorităților civile importante de la evenimentele oficiale de Ziua Națională arată nu doar lipsa de respect a administrației lui Cristian Octavia Matei față de sărbătoarea națională dar mai este și  un indicator al nivelului la care pare că a ajuns cultul personalității căci discursul oficial a ajuns să fie rostit nu de un reprezentant marcant al administrației și politicii locale ci de un director interimar de muzeu, inofensiv politic.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.