Puteți câștiga o mașină decapotabilă

0
Premiu

Școala de conducere auto Cabriolet oferă posibilitatea, celor care dețin un voucher cadou pentru școala de soferi, posibilitatea să câstige un autoturism decapotabil Peugeot 207 cc.

Voucherul este un document, care poate fi făcut cadou celor dragi de sărbători, având rubrici unde cumpărătorul voucherului își trece numele lui, numele persoanei căruia îi face cadoul și un mesaj de urări pentru cel care va primi voucherul cadou. Ulterior cel ce primește cadou voucherul se prezintă la școală și face cursurile fără să mai platească taxa de școlarizare.

Voucherul trebuie achiziționat pana în 24 decembrie 2023, de la sediul școlii din Turda, de pe strada Gheorghe Lazar 2, în zona fostei autogări.

Costul voucherului trebuie achitat integral la data achiziției și trebuie să acopere prețul uneia din categoriile de școlarizare de la rubricile 1 până la 17 din tabelul de tarife al școlii de conducători auto.

Tabelul de tarife este publicat la sfarșitul acestui articol.

Decapotabilă oferită ca premiu

Autoturismul este marca Peugeot model 207 cc.

Capacitatea cilindrică este de 1600 centimetri cubi ăi functionează cu benzină, generand 120 de cai putere, ceea ce, la greutatea de o tonă, face această decapotabilă foarte sportivă.

Interiorul este drapat în piele albă iar scaunele sunt încălzite.

Ca dotari are  navigație, dublu climatronic, comenzi pe volan, computer de bord, pilot automat, incălzire în scaune, faruri automate, oglinzi reglabile electric și geamuri electrice.
Decapotabila este “încălțată” cu jante de aliaj R17. Autoturismul are an de fabricație 2009, fiind importat din Austria.

Detalii despre promotie la https://cabriolet.turda.ro

O noua siglă la Cabriolet

Școala de conducere auto beneficiazî de un rebranding în cadrul caruia se va implementa o noua siglă.

Puteți Câștiga O Mașină Decapotabilă

Cabrioletul sugereaza relaxare.

Pentru participanții la cursuri aceastî stare  este dată de atitudinea calmă și profesională a instructorilor, care sunt răbdători cu viitorii conducători auto sau motocicliști, ceea ce ajută la acumularea într-un timp optim a cunoștiințelor și deprinderilor necesare șofatului.

Premii pentru absolvenții silitori ai școlii

Din luna decembrie, fiecare absolvent al scolii Cabriolet va primi înapoi o parte din taxa de școlarizare sub forma de premiu.

Condiția necesară este să-și ia examenul pentru categoria la care a absolvit școala din prima încercare. Premiul constă în plata sumei de 100 de lei.

La acesta se adaugă și semnele de începător pe care le va primi din partea școlii de conducere auto la absolvire.

Procent de promovabilitate mult peste media scolilor din judetul Cluj

Pana acum, 6829 de locuitori din zona Turzii și împrejurimi au absolvit cursurile școlii în perioada 2009-2022 (sursa Top Școli Auto).

În medie procentul de promovabilitate a celor ce s-au prezentat la examen este de 57%, în codițiile în care media pe județ este de 25%.

Ambiția școlii este să ridice din nou standardele de promovabilitate la nivelul anilor în care promovabilitatea școlii a fost de 80%.

Cabriolet dispune de o baza materială modernă atât pentru învățarea teoriei cât și pentru practică.

Aici este inclus simulatorul de conducere pe care cursanții practică inițial șofatul și autoturisme moderne și hibrid cu ani de fabricație recenti, ultimele achiziții fiind Volkswagen Taigo din 2020 sau Toyota Yaris Hibrid an de fabricație 2022.


Cursanților li se oferă posibilitatea efectuării pregătirii practice pe diverse tipuri de autovehicule cu transmisie manuală sau automată.

Centrul de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere finanțat cu bani europeni 

Pe langa școala de conducere auto la sediul Cabriolet funcționează și un centru autorizat sa desfășoare activități de pregătire prin cursuri de calificare și recalificare, precum și activități de perfecționare a personalului din domeniul transporturilor rutiere pentru urmatoarele categorii : conducători de autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, sau pentru vehicule destinate transportului rutier de persoane; celor care transportă substanțe periculoase, celor cu gabarit depășit.

De asemenea aici se instruiesc cei care doresc să devină manageri în transporturi, post pe care orice firmă care execută transport de pasageri sau marfă trebuie să-l aibă.

Nu în ultimul rând conducatoriiauto care efectueaza transport rutier de persoane în regim de taxi își pot obține calificarea de aici.

Pentru derularea activității Centrului au fost destinate, trei cabinete dintre care un cabinet informatizat, dotat cu un număr de 20 de calculatoare și doua cabinete de specialitate.

Personalul de specialitate din cadrul Centrului de pregătire și perfecționare, a fost cuprins într-un program finanțat de Uniunea Europeana intitulat: “Întărirea capacitații manageriale și pregătirii profesionale în sectorul rutier”, iar în urma absolvirii cursurilor organizate li s-au acordat certificate cu valabilitate recunoscută in UE.

Societatea Cabriolet are implementat și menține un sistem de management al calității, conform cu cerințele standardului SR EN ISO 9001 : 2001 pentru domeniul de activitate, atât pentru școala de conducere auto, cât și pentru Centrul de Pregătire și Perfecționare.

Prețuri școala de conducători auto Cabriolet

 CATEGORIILETARIF DESCOLARIZARELEI
1A sau A1 sau A22300
2A2 (A1 > 2 ani)1500
3A (A2 < 2 ani)1500
4B2300
5B,C ;4500
6B,C,CE5000
7B,D4500
8C (Posesor B cu o vechime de minim un an)2400
9C (Posesor B cu o vechime de pana la un an)2600
10C,CE(Posesor B cu o vechime de pana la un an)3100
11C,CE(Posesor B cu o vechime de minim un an)3000
12C,CE,D4500
13CE             ( POSESOR de categoria C)800
14CE,D         ( POSESOR de categoria C)2500
15D-posesor de categoria B2900
16D- posesor de C,D1 cu vechime de pana la un an2500
17D-posesor categoriile B, C,CE2100
18CURS DE LEGISLATIE RUTIERA–Redobandire permis anulat250
19TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOTURISM/CURSANTI  PROPRII80
20TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOCAMION/CURSANTI  PROPRII100
21TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE  AUTOTURISM/CURSANTI  DE LA ALTE SCOLI , REDOBANDIRE90
22TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOCAMION/CURSANTI DE LA  ALTE SCOLI , REDOBANDIRE150
   

Tarife atestate

NR.CRT.TIPUL CURSULUITARIF
1CPC,MARFA400
2CPC,PERSOANE400
3AGABARITIC350
4ADR500
5MANAGERI600
6EVALUARE MANAGER500
7MANAGERI TAXI500
8TAXI400
9VIZA TAXI200
10INSTRUCTOR, PROFESOR600
11REATESTARE INST. / PROF.400
12CPI400
13VEHICULE AVARIATE SAU DEFECTE400
14CPC MARFA+CPC PERSOANE500
15CPC MARFA+AGABARITIC500
16CPC MARFA+ADR COLETE600
17ADR COLETE+CISTERNA600

Notă: Acest articol este o promovare publicitară a unor produse și servicii iar conținutul textului reflectă informații și opinii ale furnizorului de servicii menționat în textul articolului

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.