Tupeu de director la Stat.  Directorul general al CAA are asigurări private de 55.000 de lei și pensie privată de 2700 lei lunar

0
Tupeu De Director La Stat Directorul General Al Caa Are Asigur Ri Private De 55 000 De Lei I Pensie Privat De 2700 Lei Lunar

Directorul Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic beneficiază de asigurări private de 50.000 de lei anual și o indemnizație de pensie privată de 2759 de lei, potrivit unui document intern al Companiei de Apă. Toate aceste cheltuieli se regăsesc în facturile de apă ale turdenilor iar benficiile financiare pe care le primește ginerele primarului Cristian Matei sunt aprobate cu discreție în structurile de conducere ale companiei publice. CAA funcționează în regim de monopol și gestionează un serviciu public. Cu indicatori de performanță cu pierderi de 50%, câte 4 întreruperi pe zi ca indicatori de performanță, Bogdan Bobic mai ia și stimulente financiare, în timp ce majoritatea turdenilor care plătesc piederile de apă beneficiază de asigurări de sănătate la stat.

Verificarea veniturilor directorului CAA a fost făcută de către consilierul local Gabriela Blăniță care crede că directorul general al CAA și Comitetul de Nominalizare și Remunerare dar și Consiliul de Adminstrație ar trebui să dea explicații în mod public cu privire la stimulentele financiare plătite directorului Bogdan Bobic.

Bobic a primit o indemnizație de 232.918 lei plus o asigurare de 55383 de lei, probabil o asigurare privată de sănătate.

În total, suma cu care a fost plătit ginerele primarului, se ridică la 288301 lei anual.

În plus, directorul CAA mai beneficiază de o indemnizație lunară de pensie privată, 2759 lei/lună.  Toate aceste costuri se regăsesc în facturile de apă.

Șase membri ai Consiliului de Administrație, Fărcaș Traian, Pop Vasile Cristian, Serestely Elemer, Diță Mihai, Goia Radu Andrei, , Varga Petru primesc anual fiecare câte 30.600 de lei.  Saseac Daiana Ramona primește 15.300 de lei.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.