Adrian Nap candidează la Primăria Turda. ”PNL și Cristian Matei vor fi istorie, la Turda”

0
Adrian Nap Candidează La Primăria Turda. ”pnl și Cristian Matei Vor Fi Istorie, La Turda”

Consilierul local Adrian Nap, cu o notorietate în creștere după ce în ultimii doi ani a luptat politic cu primarul Cristian Matei, va candida pentru postul de primar al Municipiului Turda.

Informația a fost confirmată din mai multe surse politice și ale unor oameni de afaceri locali care doresc eliminarea politică a Partidului Național Liberal și a primarului Turzii, de la conducerea orașului.

”PNL și Cristian Matei vor fi istorie, la Turda”, susțin sursele politice care arată că Nap ar urma să fie propulsat în poziția de candidat de un grup de simpatizanți și oameni de afaceri dezamăgiți de actuala administrație locală. ”În primărie e un haos total, lucrurile sunt scăpate de sub control în Turda, acum”, mai susțin susținătorii consilierului local.  Adrian Nap este  consilierul local care l-a criticat cel mai mult pe actualui primar, făcându-i o opoziție dură.  

  Adrian Nap este consilier local din 2016, pe listele PMP, partid care a primit trei mandate de consilier local. A reușit o serie de victorii administrative precum scăderea pentru prima dată în istoria post decembristă a Turzii, a  impozitului pe clădiri pentru persoanele fizice, în mandatul 2016-2020.  

  În anul  2020,  PMP  Turda a întrat în Consiliul Local  tot cu trei mandate în Consiliul Local. Consilieiri PMP au înregistrat  nu mai puțin de 10 proiecte de hotărâre pentru modernizarea Turzii, dar proiectele au fost blocate de funcționarii publici fideli actualului primar.

Printre amendamentele inițiate de Adrian Nap se numără o serie de modificări la zonarea localității care ar fi dus la  o scădere a impozitelor turdenilor. Adrian Nap a fost împiedicat să prezinte amendamentele privitoare la zonarea orașului iar modificările nu au putut fi discutate în Consiliul Local. Ca urmare a acestui fapt, consilierul local a deschis un proces care urmează să fie soluționat de Curtea de Apel Cluj. Adrian Nap a formulat și o plângere împotriva secretarei Municipiului Turda, Mihaela Mărginean cre a fost sancționată de comisia de disciplină din cadrul Prefecturii Cluj.

Consilierul local a fost dat în judecată de către primarul Turzii, care a considerat că Adrian Nap l-a criticat prea dur în ședințele Consiliului Local. Primarul Cristian Matei s-a simțit jignit de o parte a interpelărilor consilierului local.  

Condidatura lui Adrian Nap la funcția de primar al Municipiului Turda este un certă susțin surse politice locale, care însă nu au precizat și cine îl va seconda pe Adrian Nap pe listele electorale.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.