Comuna Tureni a cheltuit 65.000 de lei pentru un chef cu Dorel Vișan

0
Tureni Dana Manaila

Sub pretextul organizării unui eveniment cultural, Comuna Tureni a cheltuit 65.000 de lei pentru un chef cu actorul Dorel Vișan. Acesta a primit titlul de cetățean de onoare al comunei iar primărița Daniela Mănăilă s-a gândit să marcheze momentul cu o petrecere.

Aprobarea banilor a fost data în Consiliul Local al comunei, în ciuda opoziției a trei consilieri locali de la PMP care au arătat că nu e normal să se cheltuie din bugetul comunei o sumă așa de mare de bani. ”Mie mi se pare anormal să cheltui 65.000 de lei din bugetul comunei pentru un eveniment în care să dai o diplomă chiar dacă e vorba de un cetățean de onoare. În locul lui Dorel Vișan mi-e mi-ar fi rușine să accept așa ceva, să iei din banii unei comune ca să faci o petrecere”, a explicat consilierul local Adrei Iozon. Consilerul local crede că se impune sesizarea Curții de Conturi.

Petrecerea plătită din banii publici a avut loc la complexul turistic situate lângă Lacul Casa Părăsită de la Mărtinești.

Politică și Putere a încercat să obțină telefonic un punct de vedere al Primăriei Tureni cu privire la lista de cheltuieli a evenimentului cultural organizat în complexul turistic avangardist de pe malul lacului de la Mărtinești, dar primăria Dana Mănăilă a fost ocupată.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.