Tup Turda Elevi Abonament Gratuit 680x365 1

Elevii Colegiului Emil Negruțiu nu mai încap în autobuzul școlar. Autoritățile spun că fenomenul e firesc la început de an și că se reglează mereu după circa 2 săptămâni.

”În dimineața aceasta am asistat la un moment de dramă, copii care mergeau la școala Emil Negruțiu (sus în deal, Băi), mergeau plângând și înjurând. Spunând că există un singur autobuz care îi duce la școală dar acela ajunge plin în centru, în așa fel încât nu este posibil să deschidă ușile autobuzului, și astfel zeci de copii urcau pe dealul acela…., oare este adevărat, există doar un autobuz disponibil pentru acești elevi, atât este disponibil pentru proiectul : o Românie “educată”?”, se arată într-o postare de pe Facebook.

Potrivit directorului adjunct al Colegiului Emil Negruțiu, Florin Stan, situația se va rezolva în scurt timp. ”Copii nu-și folosesc cardul de călătorie și nu fac validarea călătoriilor așa că cei de la TUP nu au numărul corect de călători ca să suplimenteze cu încă un autobuz. Directoarea Colegiului a avut o discuție cu conducerea TUP pentru a suplimenta cu încă un autobuz, mai ales că în acest an sunt cu circa 100 de elevi mai mulți decât în anii trecuți, a explicat Florin Stan, director adjunct.

Directorul TUP, Alin Popescu  a explicat că situația e identică la fiecare început de an, deoarece apoi elevii merg la școlă în ture sau cu alte mijloace de transport. Popescu a explicat că aglomerarea transportului public către Emil Negruțiu este dificil pentru că autobuzul 14 are traseul deviat și ajunge după ora 8 dimineața. Alin Popescu susține că situația se va reglementa în circa 2 săptămâni.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.