PSD anunță o surpriză politică la Turda. Răzvan Ciortea îl va învinge pe Cristian Matei, la alegerile locale

0
Razvan Ciortea 1

Președintele PSD Turda, Răzvan Ciortea va produce o surpriză electorală la Turda și îl va învinge pe primarul Turzii la alegerile locale din 2024, susțin surse din formațiunea politică social-democrată.

PSD Turda a publicat în 6 septembrie 2023 rezultate unui sondaj anonim de pe o pagină de Facebook, potrivit căruia Răzavan Ciortea are 44% din voturile exprimate. În ordinea opțiunilor urmează Adrian Nap cu 17% și Ciprian Rigman cu 12%. Cristian Matei primarul în funcție  are un scor dramatic de 5%.

Chiar dacă astfel de sondaje din mediul online trebuie privite cu rezerva de rigoare, scorul primarului în exercițiu este absolut catastrofal. Între timp, PSD susține că va câștiga alegerile locale atât ca o consecință a managementului dezastruos al actualului primar cât și în baza ofertei electorale pe care o pregătește. ” Este oportună o  coalizare a forțelor politice din oraș dar Partidul Social Democrat are toate resursele să câștige orice confruntare electorală la Turda. Categoric la alegerile locale va fi o răsturnare de situație la Turda și încă una de proporții. Turdenii trebuie să aibă încredere că haosul din oraș va înceta. Plecarea din funcție a actualului primar este o necesitate”, a arătat Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda. Acesta totuși nu a confirmat direct dacă va fi candidatul PSD la alegerile locale de la Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.