Locatarii din Blocul L105 s-au revoltat după ce ploia le-a inundat apartamentele

0
Revolta

Locatarii blocului L105 din Turda, în special persoane cu o condiție socială precară s-au revoltat astăzi din cauza faptului că apa de ploaie le-a inundat apartamentele.

Oamenii spun că lucrările efectuate de firma Drosera din Bistrița Năsăud nu a lucrat bine dar și faptul că proiectul este greșit făcut.

”Apa a curs pe pereți de sus până jos”, povestește o femeie. Printre cei afectați se află și un nevăzător care s-a ales cu parchetul și mobila umflate deoarece nu a reușit să-și dea seama la timp că apa s-a inflitrat pe pereții apartamentului. Oamenii au cerut constructorului să remedieze deficiențele de urgență și au avertizat că vor merge la Primărie. Cauza infiltrațiilor rezultate din apa de ploaie este prezentată diferit. Oamenii susțin că lucrarea s-a făcut necorespunzător, s-a turnat o șapă fără plasă metalică care să ofere stabilitate lucrării. Reprezentaul constructorului susține că de fapt lucrarea nu era finalizată iar ploaia a venit pe neașteptate. Reprezentatul firmei le-a explicat oamenilor că situația se va remedia.

Blocul L105 este în lucrări de reabilitare în baza unui proiect destinat locuințelor sociale care viza și reabilitarea blocului ELTA. Valoarea proiectului, pentru ambele imobile este de 4,027 milioane de lei. Lucrările care sunt efectuate de Drosera Comserv srl și Arhi Beast srl trebuie terminate până în decembrie 2023.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.