”Meritați tot ce este mai bun”-  Mesajul  profesorilor din Colegiul Național Mihai Viteazu, transmis elevilor

0
Yxnoptqymmrlndfknjzkmgi2n2vkowq4mzvjm2zizdy2ngy0 Thumb

Profesorii greviști din Colegiul Național Mihai Viteazu Turda au transmis astăzi un mesaj elevilor lor, în contextul în care conducerea liceului a încercat ”să spargă greva”, folosindu-se de elevi și de faptul urma încheierea anului școlar. Profesorii nu au acceptat să întrerupă greva pentru a organiza evenimentele de final de an iar în final elevii lor au înțeles că urmau să fie folosiți împotriva profesorilor lor. Mesajul profesorilor e redat mai jos.

Dragii nostri elevi,

Suntem în mijlocul unor vremuri fără precedent, cu evenimente a căror soluționare nu depinde de noi.

Cel mai mult ne doare că pentru voi, cei care ați crescut sub ochii noștri patru ani, lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie.

De aceea vă scriem acest mesaj.

Noi, treizeci și trei de profesori, suntem încă profesorii vostri, diriginții vostri, până la încheierea oficială a anului școlar care, din cauza grevei nu este 2 iunie.

Credem că meritați tot ce este mai bun deci și o festivitate de absolvire adevărată, o zi de sărbătoare cu o școală plină de elevi, profesori și părinți, o școală care își ia rămas bun de la voi pe versurile GAUDEAMUS.

Nu vrem să vă anulăm acest lucru, considerăm doar că trebuie amânată, că acest eveniment nu are un impact corect în timpul grevei.

Nu putem să vă oferim această zi specială poimâine, miercuri, așa cum s-a stabilit pentru că nu avem certitudinea că greva se va încheia.

Luptăm pentru drepturile noastre și vă cerem să aveți răbdare.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.