Un șofer a nimerit într-o groapă, ghidat  de semnalizările rutiere din Turda

0
Groapa

Șoferul unui Volkswagen Passat a nimerit cu roțile în groapa de lucrări situată în dreapta sensului giratoriu de la Teatrul Municipal Aureliu Manea din Turda. Incidentul a avut loc dimineața devreme iar șoferul nu a văzut că e direcționat de semnele rutiere direct în groapa de lucrări.

Potrivit unui martor ocular, incidentul a avut loc acum 4 zile, dimineata în jurul orei 6.00. Accidentul s-a întâmplat din cauza semnalizărilor defectuoase pe care Municipiul Turda le-a amplasat în zona șantierului de lucrări de pe strada Avram Iancu.

”Omul a venit și a văzut indicatoarele de ocolire a obstacolului prin dreapta, se lumina de ziuă, nu știu cum a făcut că a ajuns cu roțile în groapă. Ieri, un alt șofer din Alba era să pățească același lucru dar s-a oprit la timp. A blocat câteva minute circulația, inclusiv traversarea pietonilor, până a dat cu spatele. De ce nu semnalizează corect lucrărilor? Ei au făcut desene cu creta pe asfalt. Cine vede la 5 dimineața desenele lor cu creta?”, a explicat cititorul Politică și Putere care a sesizat incidentele.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.