Cedează asfaltul de 790.000 de lei, pe strada Luptătorilor.  Politică și Putere publică contractul de lucrări

0
Stradaluptatori

PMP și PRM Turda au criticat la unison efectuarea de lucrări de asfaltare pe strada Luptătorilor din Turda într-o filmare video. Cei doi președinți ai celor două formațiuni politice din Turda atrag atenția că strada cedează la doar un an de la finalizarea asfaltării. ”Comisia de recepție e de vină, dacă existe vreuna”, explică Doru Anca (PRM) în timp ce Adrian Nap îi cere primarului să nu mai filmeze din dronă.

Politică și Putere publică contractul și valorile lucrărilor de asfaltare.

”Este vina primarului și a comisiei de recepție”, comentează Doru Anca, președinte PRM Turda și fost consilier local.  Acesta s-a alăturat campaniei critice ce a fost inițiată acum  mai bine de 2 luni de zile de consilierul local Adrian Nap ( PMP). 

Administrația locală de la Turda este de circa trei luni sub un foc concertat al partidelor locale de opoziție iar ținta criticilor e administrația PNL și primarul Turzii, Cristian Matei.

Puterea politică de la Turda transmite repetat turdenilor mesaje că primăria a accesat fonduri europene de milioane de lei și că modernizarea Turzii cere timp și crează disconfort. Primarul Cristian Matei le cere turdenilor să fie solidari și a anunțat că a ieșit să inspecteze șantierele din oraș. Inițativa primarului a stârnit un val de ironii pe rețele sociale și tot mai multe voci l-au întrebat unde a fost în ultimii trei ani.

Contractul de lucrări de modernizare a străzii Luptători a fost semnat la 2 noiembrie 2021 în baza contratului general cadru prin care Municipiul Turda acorda Domeniului Public SA concesiunea serviciului public de reparare a drumulrilor din oraș. Practic, metoda e simplă: Municipiul Turda semnează contractul cu Domeniul Public, domeniul public subcontractează lucrările.

Valoarea contractului a fost de 792774,19 lei, bani plătiți din bugetul local al municipiului Turda și din creditul intern.

Responsabilul de contract este Simona Gabriela Stancu, iar responsabilii tehnici din Primăria Turda sunt Ginel Călugăr și Ovidiu Găină.

” Asfaltul cedează pe strada Luptătorilor, în ritm alert!” avertizează Adrian Nap și Doru Anca care filmează zone întregi de faianțări și gropi.

Politică și Putere publică contractul de lucrări care are trei pagini. Poti coborî contractul aici,

luptatorilora

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.