Ministrul Economiei participă la Conferința Aviation-Event organizată de Aeroportul din Cluj

0

Ministrul Economiei, Florin Spătatu va participa astăzi, 23 martie la deschiderea conferinței aviatice Aviation-Event 2023, organizată la Cluj de Aeroportul Internațional Avram Iancu.

În prima parte a zilei, ministrul se va afla într-o vizită de lucru în județul Cluj și va vizita firmele  DeLonghi și Hirsch Porozell din comuna Jucu, Bosch- centrul de inginerie Cluj, Eckerle- compania de automotive din Cluj Napoca și compania Farmec. În urma turului va fi realizată și o dezbatere pe tema ”Dezvoltarea companiilor din industrie- programe, necesități și măsuri coezive”, programată de la ora 16.00 la hotelul.

  Pentru a marca sfârșitul vizitei de lucru, ministru Florin Spătaru va susține o conferință de presă Radisson Blu, în Cluj Napoca. La eveniment va participa și subprefectul județului Cluj, Răzvan Ciortea. Acesta este al doilea eveniment al lunii la care PSD aduce un ministru în vizită. La începutul lunii martie, Marius Budăi, ministrul Muncii și Protecției Sociale a vizitat, la rândul lui, firme din județul Cluj.

Viziata ministrului Economiei are loc în contextual în care Aeroportul International Avram lancu Cluj in colaborare cu Aviation-Event  va organiza in data  de 24  martie 2023,  cea de-a  doua  editie  a conferintei  internationale  de aviatie Aviation-Event CLJ, desfasurata pentru prima data in primavara anului 2022.

La acest eveniment și-au anunțat participarea peste peste 20 de directori generali de companii aeriene și directori de aeroport din Europa.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.