Traficul auto va fi restricționat total în Centrul Turzii. Lucrările vor dura cinci luni

0
Traficul Auto Va Fi Restricționat Total în Centrul Turzii. Lucrările Vor Dura Cinci Luni

Centrul Turzii va fi complet închis circulației auto, de la Hotelul Potaissa, până la Catedrala Ortodoxă.  Se estimează că restricțiile vor dura 5 luni. Lucrările vizează înlocuirea asfaltului cu piatră cubică.
Strada Avram Iancu va fi deasemenea închisă.

”Începând cu data de 15 martie va fi închis sensul de circulație spre Cluj Napoca a străzii Avram Iancu, pe sectorul cuprins între strada Castanilor și strada Andrei Mureșanu. Astfel, se va circula pe un singur sens dinspre Turda Nouă ( Spitalul Municipal) înspre cartierul Băi.

A Muresan Page 0001

De asemenea, începând cu data de 20 martie, accesul pe strada Republicii va fi complet restricționat pe tronsonul cuprins de la strada George Coșbuc până la intersecția cu strada Andrei Șaguna.

Aceste restricții sunt necesare pentru a permite modernizarea coridorului de mobilitate urbană, zona centrală – strada Avram Iancu, în corelare cu planul de mobilitate urbană privind revitalizarea spațiului pietonal – Piața Republicii.

Lucrările de modernizare vor începe în curând și sunt estimate a dura 5 luni, în funcție de condițiile atmosferice, acest termen putând fi decalat. În timpul acestor restricții, se va instala semnalizare rutieră adecvată pentru a informa șoferii despre arterele restricționate. De asemenea, autoritățile recomandă evitarea parcării autoturismelor în aceste zone. În numele autorităților locale, vă cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim cetățenilor pentru înțelegere.” se arată în comunicatul municipalității.

Semnalizare Etapa1 Turda Central Page 0001
Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.