Ministrul Muncii vine în vizită la Cluj și Turda

0
Budai

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Constantin Budăi se va afla într-o vizită de lucru în Cluj. Ministru Marius Budăi va vizita mari angajatori din municipiile Cluj Napoca, Turda și Câmpia Turzii. Programulv a cuprinde vizite la AJOFM Cluj, Energobit, Vitacom, ASA Cons.

În urma vizitelor, Ministrul Muncii, Marius Budăi va susține o conferință de presă la sediul organizației PSD Câmpia Turzii, începând cu ora 16:00.

”Este un lucru obișnuit  pentru Ministrul Muncii să viziteze mari firme, în special angajatori mai mari. Dl Marius Budăi a vizitat și firme românești în cursul vizitei sale în Spania, s-a întânit cu muncitori români din Austria și Germania. Vizitele la sediul marilor angajatori sunt necesare pentru a contura politicile guvernamentale. Spre exemplu, recent Guvernul a aprobat o Hotărâre prin care redefinesc sectoarele de negociere colectivă, pe care le extinde de la 30, în prezent, la 58, această măsură având rolul de a flexibiliza și de a încuraja negocierile colective la nivel de sector de activitate. Revizuirea sectoarelor de negociere colectivă este prevăzută și jalonul 449 din Planul Național de Redresare și Reziliență”, a explicat subprefectul județului Cluj, Răzvan Ciortea.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.