Știrea cititorului: Oamenii primarului parchează ilegal iar Poliția Locală nu-i vede

0
Știrea Cititorului: Oamenii Primarului Parchează Ilegal Iar Poliția Locală Nu-i Vede

O imagine cu mașina unui prieten de familie a primarului Cristian Matei, parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap a fost trimisă angajați ai SPA-ului Potaissa Turda.

”E mașina nevestei lui Doru Mărginean, prieten cu familia primarului. Când nu e ea parcată pe locul persoanelor cu handicap, parchează el. Nu îndrăznește să-i spună nimeni, nimic. Am mers să văd dacă are autorizația pentru persoane cu handicap, dar pe parbriz nu e afișat nimic”, explică o angajată a centrului SPA. Aceasta a cerut să nu fie menționată nominal de frică că va fi concediată ”Parchează zi de zi când vine la sală, de parcă Turda e a a lor. Lasă că plătesc fraierii amenzi”, mai comentează persoana care a sesizat încălcarea legii. Potrivit USR Turda, Doru Mărginean este fost fotograf de campanie a primarului Turzii și director al firmei Green Security care a reușit performanța să obțină peste 500 contracte de achiziție directă de la Primăria Turda, unde sora sa se ocupă de achizițiile publice.

Acesta nu este singurul caz în care apropiați ai primarului Turzii încalcă legea. Mașina primarului Turzii a fost fotografiată de turdeni, parcată ilegal în centrul orașului, ba pe pietonala din centru ba pe marcaje unde parcarea e interzisă de lege.

Oamenii din Turda sunt nemulțumiți de faptul că parcările din centrul Turzii sunt eliminate iar pe strada George Coșbuc parcările au fost atribuite Hotelului Potaissa, fără bani. Majorarea amenzilor aplicate de Poliția Locală e un alt factor de furie populară, astfel că numărul turdenilor care fotografiază prieteni ai primarului Turzii, parcați aiurea prin oraș, este în creștere.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.