PNL și UDMR au refuzat să suplimenteze banii pentru străzi. ”Sunt bani suficienți”, a comentat directorul Ginel Călugăr

0
Pnl I Udmr Au Refuzat S Suplimenteze Banii Pentru Str Zi Sunt Bani Suficien I A Comentat Directorul Ginel C Lug R

Consilierii locali ai PNL și UDMR au refuzat astăzi la Turda să aloce suplimentar sume de bani pentru reparațiile curente la străzi și s-au abținut la votarea unui amendament la aprobarea bugetului local, făcut de consilierul PSD Cristian Pop.

”Sunt suficienți bani”, a explicat directorul Ginel Călugăr din Primăria Turda.

Un alt refuz al consilierilor PNL și UDMR a fost referitor la cererea USR de a finanța lucrările pentru strada Săndulești, care e neterminată.

USR anunță că va continua să susțină propunerile de buget pe care le va transforma în proiete de hotărâri de Consiliu Local.

PSD Turda a propus o sumă de 1 milion de lei, suplimentar pentru reparațiile de străzi din Turda. Capitolul de reparare a străzilor este unul diferit de capitolul de modernizare/reabilitare care este un capitol destinat investițiilor iar banii urmau să fie alocați reparării străzilor neasfaltate din oraș. ”Am cerut să se suplimenteze sumele de bani pentru repararea străzilor neasfaltate, a străzilor periferice, a drumurilor de acces spre cimitir, a tuturor străzilor neglijate până acum de Primăria Turda. Au refuzat și au spus că au alocat suficienți bani, 6 milioane de lei”, a explicat consilierul local Cristian Pop. ”Cred că fiecare turdean poate trage singur concluzii cât de suficienți au fost banii”, a mai comentat consilierul PSD.

USR critică deasemenea refuzul puterii locale de la Turda de a accepta amendamentele opoziției locale.

Pnl și Udmr Au Refuzat Să Suplimenteze Banii Pentru Străzi. ”sunt Bani Suficienți”, A Comentat Directorul Ginel Călugăr

”Avem buget. După chipul și asemănarea primarului. Pur formal, bugetul a fost supus dezbaterii publice, dar fără anexele și documentele pe baza cărora a fost construit. Doar cifre globale, fără detalii, fără dialog, fără transparență reală. USR Turda a propus 10 amendamente, respinse de majoritatea PNL-UDMR, prin tehnica abținerii. Vom reformula amendamentele în propuneri de hotărâri ale Consiliului Local”, a anunțat Ciprian Rigman, președintele USR (foto).

În timp ce administrația locală PNL-UDMR refuză să rezolve problema străzilor neasfaltate, oamenii se afundă în noroaie, crede Adrian Nap, președintele PMP Turda. ”Eu i-am cerut primarului Turzii să facă o plimbare pe jos pe strada Zambilelor. Crede că e glumă, dar nu-l rog eu, îl cheamă turdenii. Dacă l-aș sfătui să meargă puțin în plimbare pe drumurile de la periferie probabil s-ar supăra pe mine. Turdenii se îneacă în noroaie și el ne ține teorii despre opt centuri ocolitoare. Ceva nu e în regulă”, crede Adrian Nap, președintele PMP Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.