USR Cluj are o nouă echipă de conducere

0
Usralegeri

Filiala Județeană USR Cluj și-a votat în ultimele 2 zile noua conducere formată din membrii Biroului Județean și noi membri care vin în completarea Comisiei Județene de Arbitraj, după ce deputatul Oana Murariu a devenit președintele organizației Cluj pe data de 29 octombrie.

În Biroul Județean USR sunt și doi turdeni, profesorul Ciprian Rigman, președintele filialei locale USR și Gabriela Blăniță, consilier local al USR în Consiliul Local Turda


Alegerile s-au desfășurat sub noua siglă anunțată de USR la nivel național. Strategia politică a USR Cluj se va concentra pe întărirea fiecărei organizații din județ, pregătirea anului electoral 2024 și pe comunicarea constantă cu cetățenii, pentru rezolvarea problemelor acestora, se arată în comunicatul de presă al formațiunii politice.

Usrbirou

,,Felicit noua conducere și aștept cu nerăbdare să ne apucăm de treabă. Suntem cu toții oameni dedicați, responsabili, pregătiți profesional, astfel că rezultatele nu se vor lăsa așteptate. De asemenea, înțelegem responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, Organizația USR Cluj fiind una dintre cele mai importante din țară. Ne-am atins primul obiectiv, acela de a forma o echipă puternică și unită, pregătită pentru alegerile din 2024, astfel încât USR să devină prima opțiune de vot a clujenilor.
În perioada imediat următoare vom fi mult mai prezenți în spațiul public prin promovarea propriilor acțiuni, dar și prin taxarea neregulilor din administrația locală.”
a declarat Deputat Oana Murariu, președinte USR Cluj.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.