Persoanele care nu doresc majorarea tarifelor de parcare pot trimite un e-mail Primăriei Turda

0
”nu O Sa Mai Avem Bănci Si O Să Umblăm Orbește Noaptea”. Cetățenii Critică E Primăria Turda Care Se Laudă Cu O Investiție

Turdenii care nu sunt de acord cu majorarea tarifelor la parcările de reședință pot trimite un e-mail Primăriei Turda, până la data de 11 noiembrie 2022, în care să arate că nu sunt de acord cu această măsură.

Email-ul poate fi trimis pe adresa apl@primariaturda.ro și trebuie să cuprindă precizarea că expeditorul nu este de acord cu tariful majorat propus la punctele 1 și 2 din Anexa 1 din  proiectul de hotărâre nr. 244 / 24.10.2022 privind aprobarea tarifelor practicate de către societatea Domeniul Public Turda SA pentru închirierea parcărilor de domiciliu / reședință și teren garaje și că solicită ca prețul de închiriere să rămână neschimbat.

Administrația locală de la Turda se pregătește să dubleze tariful parcărilor de reședință, pentru anul 2023, noile sume fiind de 300 de lei/an parcare cu o reducere la 250 de lei dacă suma e plătită până la data 1 februarie 2023.

Anunțul Primăriei Turda, cu privire la faptul că turdenii se pot opune în scris cu privire la majorarea taxei de parcare este făcut în baza în conformitate cu prevederile art. 7, alin. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică care arată că persoanele sau organizaţiile interesate pot să trimită în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privier la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice. În conținut trebuie precizate articolele sau articolul l la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Adresele cu obiecțiile oamenilor trebuie prezentate Consiliului Local Turda, care să se pronunțe asupra lor iar cei care trimit un e-mail vor primi un răspuns din partea Primăriei Turda, așa cum prevede legea.

Politică și Putere vă oferă mai jos un model de adresă, ce poate fi trimis simplu, cu un copy-paste în e-mail.  

Către Consiliul Local al Municipiului Turda,

Subsemnatul …………………………………domiciliat în Turda, cu adresa de e-mail…………………………………………., formulez, în baza prevederilor Legii 52/2003, privind transparența decizională, prezenta adresă, prin care arăt că nu sunt de acord cu majorarea tarifelor pentru parcările de reședință, tarife aferente anului 2023 și propuse la punctele 1 și 2 din Anexa 1 din  Proiectul de hotărâre nr. 244 / 24.10.2022 privind aprobarea tarifelor practicate de către societatea Domeniul Public Turda SA pentru închirierea parcărilor de domiciliu / reședință și teren garaje. Vă solicit ca prețul să rămână neschimbat la valoarea anului 2022.

 Consider că majorarea tarifelor de parcare este nejustificată pentru următoarele motive………………………………………………………………………..

Vă solicit să-mi confirmați primirea adresei printr-un răspuns pe e-mail cu numărul și data de înregistrare, considerând data de expedire drept data menționată în formularul de e-mail.

Răspunsul la această adresă îmi poate fi trimis prin e-mail la adresa menționată mai sus.

Vă mulțumesc,

Treceți numele și prenumele

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.