E mare prețul la apă? Angajații CAA sunt duși să tundă iarba pe terenul primarului. Dispecerul Companiei: ”Noi nu facem d-astea”

0
Canalizare Prin Sit-ul Protejat Natura 2000. ”nu E O Lucrare Pe Proiectul European”, Confirmă Mihaela Sârb, Manager Poim

Foto: Compania de Apă a mai făcut lucrări pe terenul primarului, invocând o situație de urgență

Angajații Companiei de Apă Arieș au ajuns să tundă iarba pe terenul din Băile Sărate al primarului Turzii, Cristian Matei. Dipecerul CAA confirmă faptul că oficial, Compania de Apă nu asigură servicii de amenajare peisagistică. Incidentul s-a petrecut miercuri, 2 noiembrie 2022, la ora 9.15.

Politică și Putere a sunat la Compania de Apă ca să închirieze serviciile de tuns iarba, dar dispecerul Companiei de Apă a declarant că CAA ”nu face așa ceva”.

B2be2879 Ddab 4009 Af19 4248d5864d77
Locuitorii din Băile Sărate au urmărit angajații Companiei de Apă, până la proprietatea primarului Turzii, unde aceștia au fost duși cu o mașină a CAA ca să tundă iarba.

Angajații CAA au fost urmăriți și fotografiați de ”vecinii” din Băile Sărate al primarului Turzii. Mașina CAA cu angajații a intrat pe o stradă alăturată proprietății primarului, angajații s-au dat jos și apoi au traversat drumul și s-au apucat de lucru. ”A venit mașina CAA, cu cositoarea, s-au dat jos oamenii, cam acolo unde e pensiunea lui Moldovan, apoi s-au dus să tundă iarba la primar. Nu vin și la mine?, a întrebat unul din vecinii primarului”.

Pentru a afla cât ne costă să ne tundă CAA iarba, am sunat la Compania de Apă Arieș. M-am prezentat ca și Cristea (Hristea) și am cerut să mi se facă legătură cu cel care îmi poate trimite și mie oamenii să-mi cosească iarba. ”Ești copilu` lu Cristea de la Gaz?”, mă întreabă dipecerul care susține că-i cunoaște pe toți din Băi, că acolo a fost sectorul lui.

Versiunea oficială e că angajații CAA tund iarba la stația de pompare din Băile Sărate. Adevărul e că tund iarba la primar în curte. ”Noi nu tundem iarbă, noi nu facem din astea, facem instalații de apă și canal”, insisită dispecerul CAA. Când se insistă să facă legătura telefonică cu un șef ce poate trimite muncitorii , dispecerul închide telefonul. La al doilea apel, dispecerul reia ideea că operatorul de apă nu tunded iarba în cazul unor personae private. Ca să fie convingător explică faptul că CAA nu face nici măcar rețele de apă și canal ”după contor”.

Dacă Compania de Apă nu taxează servicii peisagistice și de tuns iarba, ce caută angajații Companiei de Apă să tundă iarbă în curtea primarului Turzii?

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.