Prieten de familie al primarului Turzii, ales președinte al Consiliului de Administrație de la Salina Turda

0

Dragoș Filip Mihai, un prieten al familiei primarului Cristian Matei a fost votat președinte al Consiliului de Administrație al Salinei Turda, de către consilierii locali PNL și UDMR, din Consiliul Local Turda. Numirea lui Filip a fost votată într-o ședință extraordinară din 14 iunie și vine după demisia președintelui CA, Dorin Apahidean.

Dragoș Filip Mihai a fost numit în Consiliul de Administrație al Salinei Turda în 2018, in urma unei selecții dar numirea a avut si o incărcătură politică. Filip a indeplinit functii minore de conducere in PSD Turda apoi l-a insotit pe primarul Turzii la PNL. A participat la alegerile PSD in care primarul Cristian Matei anunța politizarea administratiei locale si numirea in functii publice pe criterii politice.  In cv-ul din 2018, Dragoș Filip a preciza că are doar studii  tehnice, de inginer absolvent al Universității Tehnice din Cluj. In CV nu sunt specificate alte studii de specialitate în turism. Filip menționa în 2018 că e angajat al firmei Don20 Turda,  o firmă a familiei Matei.

Potrivit evaluării Arc Consulting din 2018, Drsgoș Filip Mihai avea un profil mediocru pentru managementul in turism cu punctaje medii de 3 puncte, pe o scară de evaluare de la 1 la 5, in ceea ce privește competențele de management și cunoaștere a sectorului. Firma de evaluare a concluzionat că are un profil optim pentru a asista Consiliul de Administrație și că „poate articula pozitionarea strategică a societății în raport cu alți jucători”.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.